.

.

Мотор-редуктор за постоянен ток, Мотор-редуктор CW CCW DC24V 700 мА 6,4 W Добра Проводимост на оборудване за автоматизация (60 об/мин)

Мотор-редуктор за постоянен ток, Мотор-редуктор CW CCW DC24V 700 мА 6,4 W Добра Проводимост на оборудване за автоматизация (60 об/мин)

BGN 0.67
Продукти

Алуминиева сплав : Корпус на двигателя е изработен от алуминиева сплав, не са податливи на корозия и може да се използва в различни тежки условияФункция CW CCW : Двигател подкрепя CW CCW, който може да променя посоката на въртене на вала при смяна на положителните и отрицателните кабели.Превъзходни детайли : Смазочни масла намалява триенето, латунная бобина осигурява добра проводимост, я не е лесно да се отопляват, а максималната мощност на двигателя е висока.Самостоятелно блокиране на червей съоръжения редуктор оборудван самоблокирующимся червячным редуктор, т. на изходния вал се определя и самоблокируется при изключване на захранването. Метални зъбни колела : В двигателя, монтирани отлични метални зъбни колела с добра устойчивост на износване, с ниска консумация на енергия, бавно повишаване на температурата и ниски нива на шум.Алуминиева сплав : Корпус на двигателя е изработен от алуминиева сплав, не са податливи на корозия и може да се използва в различни тежки условия.Функция CW CCW : Двигател подкрепя CW CCW, който може да променя посоката на въртене на вала при смяна на положителните и отрицателните кабели.Превъзходни детайли : Смазочни масла намалява триенето, латунная бобина осигурява добра проводимост, я не е лесно да се отопляват, а максималната мощност на двигателя е висока.Самостоятелно блокиране на червей съоръжения редуктор оборудван самоблокирующимся червячным редуктор, т. на изходния вал се определя и самоблокируется при изключване на захранването. Метални зъбни колела : В двигателя, монтирани отлични метални зъбни колела с добра устойчивост на износване, с ниска консумация на енергия, бавно повишаване на температурата и ниски нива на шум. Метални зъбни колела : Двигател е снабден с отлични метални шестернями с добра устойчивост на износване, с ниска консумация на енергия, бавно повишаване на температурата и ниски нива на шум. Отлични детайли : Смазочни масла намалява триенето, латунная бобина осигурява добра проводимост, я не е лесно да се отопляват, а максималната мощност на двигателя е висока. Самостоятелно блокиране на червея : насочени двигател е снабден с самоблокирующейся червей съоръжения прехвърлянето, т.

R

Продукти в категория