.

.

Комплект за декорация на ландшафта аквариум AWXZOM, подходящ за аквариум с дължина 10-15 см, включва в себе си къщичка за аквариума, Изкуствени пластмасови растения за а?

Комплект за декорация на ландшафта аквариум AWXZOM, подходящ за аквариум с дължина 10-15 см, включва в себе си къщичка за аквариума,

BGN 1.67
Продукти

[набор от декор за аквариум] пратката включва 1x рибен къща, 1x пластмасово дърво за аквариум, 1x топки с жълти маргаритками, 2x малки изкуствени растения за аквариум, няколко черупките, 300 г (0,66 паунда) син на стъклен пясък и 200 г (0,44 кг) бели камъни за аквариума [декор за малък аквариум] това е украса за вашия аквариум е подходящ за аквариум с обем 2 ~ 5 литра. Най-подходящата ширина на аквариума е около 30 см (11,8 инча). [Безопасен и висококачествен] тази пластмаса за аквариумни растения и аквариумный терен, подходящ за всички растителни аквариуми, садков за риба.изкуствени растения за аквариум Не изчезнат, не замърсяват водата и не причиняват вреди на рибата и другите водни домашни любимци, те завинаги ще останат красиви. [Реалистичен] този аквариумный декор е репликата на околната среда, и след като го поставите в аквариума, вашият аквариум ще станат по-реалистични.。 Вашите рыбкам се радвате на околната среда, създадена от тези растения, в която те могат да играят и да се крият. [набор от декор за аквариум] пратката включва 1x рибен къща, 1x пластмасово дърво за аквариум, 1x топки с жълти маргаритками, 2x малки изкуствени растения за аквариум, няколко черупките, 300 г (0,66 паунда) син на стъклен пясък и 200 г (0,44 кг) бели камъни за аквариума [декор за малък аквариум] това е украса за вашия аквариум е подходящ за около 2-5 литра. 。 Най-подходящата ширина на аквариума е около 30 см (11,8 инча). [Безопасен и висококачествен] тази пластмаса за аквариумни растения и аквариумный терен, подходящ за всички растителни аквариуми, садков за риба.изкуствени растения за аквариум Не изчезнат, не замърсяват водата и не причиняват вреди на рибата и другите водни домашни любимци, те завинаги ще останат красиви. [Реалистичен] този аквариумный декор е репликата на околната среда, и след като го поставите в аквариума, вашият аквариум ще станат по-реалистични.。 Вашите рыбкам се радвате на околната среда, създадена от тези растения, в която те могат да играят и да се крият.

R

Продукти в категория