.

.

ZYX KFXL Пейка за упражнения С Отягощением, Регулируема Тегло Професионално Оборудване За Фитнес Пейка за дъмбели коремни преси Фитнес стол, Пейка За упражнения и Дом?

ZYX KFXL Пейка за упражнения С Отягощением, Регулируема Тегло Професионално Оборудване За Фитнес Пейка за дъмбели коремни преси Фитнес

BGN 2.33
Продукти

♥ Регулируема тегло : Мулти-съпротивление може да се регулира теглото и удвои ефект на упражненияУдвоьте си тренировка за по-малко време. ♥ Различни етапи упражнения : Просто започнете да практикуват, подарете пружини и обтегачи, за да ви е по-лесно за изпълнение упражнение.Междинно упражнение, защитата долната част на гърба, гърба и главата, научно упражнение и по-отпуснато.Разширено упражнение, съпротивата може да бъде коригирана в зависимост в съответствие с различните етапи от нуждите упражнения. ♥ облегалката за глава : - Регулируема облегалка, висока еластичност, удобен, свободно регулируеми, устойчив и не е подвижен. ♥ Издърпайте дръжката : да се съхранява на продълговата дръжка и повече тренируйтесь по време на тренировка. ♥ Структурна структура : Висока якост и устойчивост на удар, така че можете да защитите своята сигурност по време на тренировка. ♥ Регулируема тегло : Мулти-съпротивление може да се регулира теглото и удвои ефект на упражнения.Удвоьте си тренировка за по-малко време. ♥ Различни етапи упражнения : Просто започнете да практикуват, подарете пружини и обтегачи, за да ви е по-лесно за изпълнение упражнение.Междинно упражнение, защитата долната част на гърба, гърба и главата, научно упражнение и по-отпуснато.Разширено упражнение, съпротивата може да бъде коригирана в зависимост в съответствие с различните етапи от нуждите упражнения. ♥ облегалката за глава : - Регулируема облегалка, висока еластичност, удобен, свободно регулируеми, устойчив и не е подвижен. ♥ Издърпайте дръжката : да се съхранява на продълговата дръжка и повече тренируйтесь по време на тренировка. ♥ Структурна структура : Висока якост и устойчивост на удар, така че можете да защитите своята сигурност по време на тренировка. ★ За професионално оборудване за фитнес детайли винаги са били основен приоритет, ние усърдно са работили в детайли. ♦ Висококачествена кожена гъба, не боящаяся на корозия от пот. ♦ Пружинен усилвател, латексова дърпане на въже, подобряват спортен пощенски код и увеличават спортно удоволствие. ♦ 7 височината може да се регулира в съответствие с потребностите на различните групи от хора. ★ Многофункционална пейка за гири информация ♦ Тегло : 16 кг ♦ Материал изделия : пяна, висококачествена стоманена тръба ♦ съвет 1.

R

Продукти в категория