.

.

Ленти с бродерия Рейнбоу Котка, Нашивка с Сладък Котка, Нашивка за Гордостта на Гейовете, Бродирани Нашивкой/Ютия, Бродирани Ленти, Мультяшная Апликация, Икона, Укр?

Ленти с бродерия Рейнбоу Котка, Нашивка с Сладък Котка, Нашивка за Гордостта на Гейовете, Бродирани Нашивкой/Ютия, Бродирани Ленти,

BGN 3.22
Продукти

【Високо качество】 : ивици с аппликацией изработени от саржевой тъкан, е по-стабилна, отколкото обикновените лентиПълна 3 D бродерия, съвместима рамка, с кука за закрепване на тактически заетост екипировка. 【Основата】 Сладки ленти с бродерия рейнбоу котка, суперпрочная топлинно запечатване лепило агент в основата.Тази нашивку може да прогладить желязо или шият към всяко облекло.Дръжте суха кърпа и се проверява температурата на подгряване при гладене пластира.Вие най-добре шият ги, ако искате, да те остават за вас и никога не са спадали. 【Лесна употреба】 Сладки ленти с бродерия рейнбоу котка, бродирани желязо /sew-на ивици.Бродирани петна от обратната страна са покрити с термосваривающим лепило, просто трябва да се използват ютия, за да се стопи лепило за закрепване на дрехи.Ако искате по-добре да се консолидира, ние препоръчваме след гладене направи няколко бода около пластир от тъкан. 【Широк спектър от приложения】 : Тази качествена бродерия или нашивка от PVC, отличен за комплект дрехи, както и якета, шапки, раница и т., Подплата с кука За закрепване на нашивке-контур на униформи, каски, горната част на облеклото или ръкавите флисовых якета, тактически жилетки, чанти, раници и т. 【Следпродажбено обслужване】 : Ние обещаваме да ви върне парите, ако имате някакви проблеми с нашите нашивкой за бродерия, свържете се с нас във фонов режим на вашия уеб сайт.Ние ще се разберем с този проблем за вас за първи път. 【Високо качество】 : ивици с аппликацией изработени от саржевой тъкан, е по-стабилна, отколкото обикновените ленти.Пълна 3 D бродерия, съвместима рамка, с кука за закрепване на тактически заетост екипировка. 【Основата】 Сладки ленти с бродерия рейнбоу котка, суперпрочная топлинно запечатване лепило агент в основата.Тази нашивку може да прогладить желязо или шият към всяко облекло.Дръжте суха кърпа и се проверява температурата на подгряване при гладене пластира.Вие най-добре шият ги, ако искате, да те остават за вас и никога не са спадали. 【Лесна употреба】 Сладки ленти с бродерия рейнбоу котка, бродирани желязо /sew-на ивици.Бродирани петна от обратната страна са покрити с термосваривающим лепило, просто трябва да се използват ютия, за да се стопи лепило за закрепване на дрехи.

R

Продукти в категория