.

.

Акрилни Титуляр за означения HUAJIE, 5 опаковки, 8.5 x 11 Инча, Пластмасова Поставка за дисплея Пластмасов Държач за хартия, Двупосочен Т-Образен Тенис на Притежателя за т?

Акрилни Титуляр за означения HUAJIE, 5 опаковки, 8.5 x 11 Инча, Пластмасова Поставка за дисплея Пластмасов Държач за хартия,

BGN 3.00
Продукти

Диамантена полиране, процесът на рязане създава заоблени ъгли и шийн finish ръбове, които няма да навредят на вашите ръцеАкрилни притежателя на означения, е изработена от гладка, сверхчистого, с висока якост, трайни и устойчиви на надраскване акрил материал.Е покрита със защитни филм, които ефективно предпазват притежателя на марката от надраскване по време на транспортиране.Моля, преди да използвате махнете защитното фолио с подложка за дисплея. [Качествен материал] Пластмасови държачи за табели са изработени от качествен акрил, който е здрав и дълъг живот.Акрил лесен за почистване, устойчив на надраскване, рекламни снимки се вижда ясно и ефективно. забележка : За да се получи наистина ясно на дисплея, моля, махнете защитното фолио преди да използвате. [Двустранен дисплей] Пластмасов държач дисплей може да показва две означения (отпред и отзад), можете да поставите на различни реклами, плакати, менюта за показване на различно съдържание. [Лесна за употреба] Основата, на притежателя на знака е изпълнено с триъгълни канали за подобряване на устойчивостта, може здраво да стои на всяка равна повърхност.В долната част на акрилни надписи има отвор, през който може лесно да качвате и промяна на места за вашите снимки или реклами. [Многократно използване] Притежателят на знака широко се използва в живота.Като показва вашите реклами, брошури, листовки, сертификати, снимки, меню, може да се използва в офиса, хотела, библиотека, училище, църква, ресторант, бар, конференция, изложение, ярмарочном показва, сватбени събития и т. [Опаковката съдържа] В опаковка от 5 броя акрилни притежателя за означения.Всеки размер на 8.5 × 11 инча / 21,6 х 27,9 виж Поставки за знаци са опаковани в кутия и пяна, за да се осигури тяхната доставка в перфектно състояние. [Качествен материал] Пластмасови държачи за табели са изработени от качествен акрил, който е здрав и дълъг живот.Акрил лесен за почистване, устойчив на надраскване, рекламни снимки се вижда ясно и ефективно. забележка : За да се получи наистина ясно на дисплея, моля, махнете защитното фолио преди да използвате. [Двустранен дисплей] Пластмасов държач дисплей може да показва две означения (отпред и отзад), можете да поставите на различни реклами, плакати, менюта за показване на различно съдържание.

R

Продукти в категория