.

.

Mudder 16 Броя Капачки за Градински Маркучи, Капачка за Разбрызгивателя, Пластмасова Капачка за Градински кран, Капачка за вътрешен монтаж с 16 Части Комплект за 3/4 Инчо?

Mudder 16 Броя Капачки за Градински Маркучи, Капачка за Разбрызгивателя, Пластмасова Капачка за Градински кран, Капачка за вътрешен

BGN 1.00
Продукти

Достатъчно на брой : 16 пластмасови дюзи за маркучи и 16 гумени тампони са опаковани в 1 опаковка, това е достатъчно за ежедневна употреба и за подмяна или за споделяне на тези полезни приложения с близки приятелиЛесен за работа : просто лесно се пристяга мъничета градински кранове, с помощта на адаптер за маркуч 3/4 инча ръчно, лесно се управляват, за да спрат притока на вода, което няма да доведе до леки течове на вода, е подходящ за connector градински маркуч 3/4 " GHT, като придава на вашето маркуча нов стил.Практичен дизайн : капачки за градински маркучи имат резба на дизайн, лесно свързване към съответния н градина маркуча, без използване на други инструменти, а уплътнение могат да се прилагат заедно, за да се предотврати изтичане на вода, което прави живота по-удобен. Висококачествени материали : капачки за вътрешни клас фитинги са изработени от качествена пластмаса уплътнение, изработени от каучук, двата материала силна и трайна употреба, да ги лесно да се съборят или да се деформира, които са нанесени върху капака на края на маркуча или на автомобила. Различно приложение : тези мъничета за маркуч, подходящи за всеки оборудване за поливане с външна резба за маркуч 3/4 инча, можете също така да ги прилагат като мъничета за водния кран, просто използвайте ги по различен начин в зависимост от различните нужди.Материал : висококачествена пластмаса.Тип : стандартен 3/4"битка.Пакетът включва : . 16 x накрайник за градински маркуч. 16 x chiclet уплътнение.

R

Продукти в категория