.

.

Цифров часовник с Шагомером без Bluetooth, Фитнес Тракер, Водоустойчив Многофункционален Ръчен Часовник, Брояч на стъпки, Спортни Часовници на открито с Будилник, Часо?

Цифров часовник с Шагомером без Bluetooth, Фитнес Тракер, Водоустойчив Многофункционален Ръчен Часовник, Брояч на стъпки, Спортни

BGN 3.33
Продукти

【Следете своите стъпки 】 : Не изисква свързване на Bluetooth, приложението или смартфон, Особено подходящ за тези, които обичат да спортуват, многофункционалност го прави идеален както за спорт на открито, така и на закрито, като ходене, бягане, скално катерене и така нататък 【Водоустойчив часовник 5 ATM】: като цяло, подходящи за плаване в плитчини и студен душ, не са подходящи за продължителна подводна дейност, баня с гореща вода и пара. 【Многофункционален часовник】 : 1. Брояч на стъпки; 2. изминатото разстояние; 3. Изгорени калории; 4. Осветление EL (време ясно се вижда в тъмното); 6. опция формат 12/24 часа; 9. Устойчивост на удар.Тези функции го правят идеален за всички видове спорт и ежедневна употреба. 【Удобни за носене】 : Вграден дизайн силиконов каишка; материал на каишка-хранително-силикон, мек и приятен за кожата, с високо качество текстура и комфортно носенето. 【Следпродажбено обслужване】 : Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще осигурим гаранционно обслужване в рамките на 12 месеца и ще ви предложи задоволително решение.Дължината на обиколката на китката, е около 5 инча ~ 7,5 инча.Широчина на честотната лента часа е 0,63 инча.Каишка за часовник се регулира, можете да го настроите така, че той се приближаваше за китките от 5 до 7,5 см в диаметър.Обикновено тези часовници са подходящи за деца на възраст над 6 години, тийнейджъри, възрастни жени.

R

Продукти в категория