.

.

Zerodeko 1 бр. Кука За Съхранение, шарнирно окачване Закачалка за Кърпи, шарнирно окачване Закачалка за Кърпи, Безударная Стойка за Завъртане, Място за Кухненски Аксесо?

Zerodeko 1 бр. Кука За Съхранение, шарнирно окачване Закачалка за Кърпи, шарнирно окачване Закачалка за Кърпи, Безударная Стойка за Завъртане,

BGN 1.00
Продукти

Шарнирно окачване ЗАКАЧАЛКА - Сгъваем рафт за кърпи Тази закачалка за кърпи е въртящата се конструкция, плавни линии и елегантен дизайнТова е практичен подарък за всеки повод.СТЪЛБА ЗА КЪРПИ - Голям алуминиев багажник за пръчки благодарение на простия, но практичному дизайн на тази закачалка за салфетки декоративни и практични.СГЪВАЕМ РАФТ за КЪРПИ - с тази рафт за съхранение на вашият дом ще стане по-спретнато и чисто.КУХНЕНСКИ ОРГАНАЙЗЕР - подходящ за ролка хартия, салфетки, хартия, фолио, на притежателя за консервирующей филм или всякакви други кухненски неща.ОТТОЧНА тръба на шарнирна връзка ДЪРЖАЧ ЗА кърпи - Тази закачалка за кърпи е въртящата се конструкция, плавни линии и елегантен дизайн.Това е практичен подарък за всеки повод.Шарнирно окачване ЗАКАЧАЛКА - Сгъваем рафт за кърпи Тази закачалка за кърпи е въртящата се конструкция, плавни линии и елегантен дизайн.Това е практичен подарък за всеки повод.СТЪЛБА ЗА КЪРПИ - Голям алуминиев багажник за пръчки благодарение на простия, но практичному дизайн на тази закачалка за салфетки декоративни и практични.СГЪВАЕМ РАФТ за КЪРПИ - с тази рафт за съхранение на вашият дом ще стане по-спретнато и чисто.КУХНЕНСКИ ОРГАНАЙЗЕР - подходящ за ролка хартия, салфетки, хартия, фолио, на притежателя за консервирующей филм или всякакви други кухненски неща.ОТТОЧНА тръба на шарнирна връзка ДЪРЖАЧ ЗА кърпи - Тази закачалка за кърпи е въртящата се конструкция, плавни линии и елегантен дизайн.Това е практичен подарък за всеки повод.Списък на пакетите 1 x Закачалка за кърпи Характеристики -Цвят : черен Титуляр за кухненски кърпи-Размер : 39,00 X16,00 X8,00 см. / 15,33 X6,29 X3 Завъртане на срока за салфетки. -Материал : Космическа алуминиева шарнирно окачване закачалка - Изработена от материал, тази закачалка за салфетки е здрав и практичен за по-дълга употреба. Закачалка за кърпи. - Многофункционален дизайн, по-удобен, за да пести място на притежателя на кухненски прибори. - Подходящ е за ролка хартия, салфетки, хартия, фолио, на притежателя за консервирующей филм или всеки друг стена на притежателя за кърпи за кухненски малките неща. - Вашата кухненски прибори лесно се поставя и отстранява с въртяща се закачалка за кърпи.

R

Продукти в категория