.

.

30 Опаковки за Еднократна памук бельо за момичета, Колан-гащи за пътуване и за домашна употреба, леки, дишащи, в индивидуална компактна опаковка без опаковка, бяла, р?

30 Опаковки за Еднократна памук бельо за момичета, Колан-гащи за пътуване и за домашна употреба, леки, дишащи, в индивидуална

BGN 30.87
Продукти

100% ПамукИздърпайте закопчалка. ✔ПАМУЧНИ БИКИНИ : Тези еднократните бикини за момичета, произведени от 100% памук, материал, който е мека, дишаща и изключително удобен за ежедневна употреба. ✔ПЪТУВАНЕ : Всички пликчета опаковани в индивидуални опаковки и много компактен свиват в ролка за лесно пренасяне в дамска чанта или чанта за през нощта, така че те няма да отнеме много място в багажа си. ✔ ГОТИНО ЦЯЛ ДЕН : Лек плат на тези чорапогащи отвежда влагата и осигурява безкраен комфорт през целия ден, вие почти няма да усетите, че към вас за каквото носеше. ✔ НАБОР от дишането чорапогащи : Тези еднократни гащи, дишащи и са приятни за кожата, идеални за къмпинг, туризъм, хотел, спа или просто когато искате да се носят леки, дишащи бикини. ✔НЕЗАБЕЛЕЖИМИ : Тези еднократни гащи са значително под дрехите и осигуряват незаметную защита в ежедневните моменти.Включва двойно слой и незабележимо зона. ✔За ЕДНОКРАТНА употреба : не е нужно Да се перат тези еднократни гащи, просто сложете ги и изхвърлете след употреба, така че повече не трябва да се справят с измиване на мръсно бельо.

R

Продукти в категория