.

.

Пътна Чанта Yosoo PS4, Преносим Плечевая Игра система, Калъф за носене, Органайзер, Държач за Чанта с Регулируема Каишка, Изкуствени Джобове за Носене на Премиум-клас с ?

Пътна Чанта Yosoo PS4, Преносим Плечевая Игра система, Калъф за носене, Органайзер, Държач за Чанта с Регулируема Каишка, Изкуствени

BGN 3.33
Продукти

Водоустойчив и продължителна употреба : Тази чанта може да осигури добра защита и пренасяне на устройството, като PS4 pro, тъй като тази чанта е изработена от висококачествен найлон, траен и водоустойчив за по-дълга употребаДизайн с високо удобството : има регулируема презрамка с разширяваща се подплата в средната част, за да се намали дискомфортное чувство на рамо, а също и дръжка за носене, предназначена за удобно пренасяне. Многофункционална чанта : вместительное бизнес пространство с всички служби, необходими за извършване на файлове, визитки, ключове, зарядно устройство и други стоки от първа необходимост в пътя.Превъзходно производство : изящна изработка, висококачествени цип, чанта осигурява по-добра защита на вашите неща. прост стил, но същевременно запазва елегантния вкус.Стандартен размер и тегло : Размер е около 40x34x13 см. /15,75x13,39x5,12 инча, тегло-около 435 г / 15 унция, основен цвят-черен.Водоустойчив и продължителна употреба : Тази чанта може да осигури добра защита и пренасяне на устройството, като PS4 pro, тъй като тази чанта е изработена от висококачествен найлон, траен и водоустойчив за по-дълга употреба.Дизайн с високо удобството : има регулируема презрамка с разширяваща се подплата в средната част, за да се намали дискомфортное чувство на рамо, а също и дръжка за носене, предназначена за удобно пренасяне. Многофункционална чанта : вместительное бизнес пространство с всички служби, необходими за извършване на файлове, визитки, ключове, зарядно устройство и други стоки от първа необходимост в пътя.Превъзходно производство : изящна изработка, висококачествени цип, чанта осигурява по-добра защита на вашите неща. прост стил, но същевременно запазва елегантния вкус.Стандартен размер и тегло : Размер е около 40x34x13 см. /15,75x13,39x5,12 инча, тегло-около 435 г / 15 унция, основен цвят-черен. Водоустойчив и продължителна употреба : Тази чанта може да осигури добра защита и пренасяне на устройството, като PS4 pro 2. Дизайн с високо удобството : Има регулируема презрамка с разширяваща се подплата в средната част, за да се намали усещането за дискомфорт 3. Удобен джоб-органайзер : има преден джоб с еластични джапанки и малки карманчиками-вложки 4.

R

Продукти в категория