.

.

Костюм за възстановяване след операцията за кучета SurgiSnuggly, Оригинален, изобретен от ветеринарен лекар, гащеризон за кучета по-добре, отколкото конус за кучета, аме?

Костюм за възстановяване след операцията за кучета SurgiSnuggly, Оригинален, изобретен от ветеринарен лекар, гащеризон за

BGN 22.53
Продукти

Домашни любимци се лекува с комфорт - нашият възстановителен костюм за кучета предпазва вашия домашен любимец по време на лечебния процес след операция Алтернатива на д-яката - Научно е доказано, че той облекчава безпокойството на домашни животни след операцията.Изобретен от ветеринарен лекар, на когото се доверяват и да препоръчват 1000 ветеринарни лекари, дрессировщиков, специалисти за домашни любимци и университети в страната.Нищо вредно за вашите домашни любимци - само добри неща, на нашата плат американски продукции.Wa GS - Нашата патентована система размери Осигурява необходимата кацане – Размер Large Long (LL) подходящ за гръбначния стълб 21-24 инча - Ние взимаме под внимание тегло, дебелина и размери на гръбначния стълб на вашите кучета.Тази риза за възстановяване след операция, лесно се побира и изчиства, така че можете да си я сложа и да се насладите на своите домашни любимци Маркова висококачествена материя – тя е дишаща, мека и сшита по спецификации Surgi Snuggly Текстил е изработен в Америка Превъзходна еластичност – Мека, не защемляющая кацане, така че вашия домашен любимец комфортно Плоски меки шевове осигуряват пълен комфорт, не разтривайте краката на вашия домашен любимец - Стилни цветове – Подходящ е за кучета от всички размери и от всички породи, мъжки кучета и кучки са трайни – Surgi Snuggly се различава най-качествени материали * Мека степента - улеснява послеоперационное безпокойство на вашия домашен любимец. * Дишащи - Високо текстил - той е дишаща и еластична. * Технология на Почистване - премахва неприятните миризми. * Сложете го и заживите - не се отстранявайте, че намалява стреса. * Изключителен задния джоб -запазва рани чисти и лесно достъпни. * За удобство на използване, ние не използваме нито копчета, нито ключалки, нито мълния.

R

Продукти в категория