.

.

Набор от гелевых подводок за очите LSxia 2-в-1, Извод за татуажа, Водоустойчиви, Не Размазывающаяся Гел очна линия, Крем очна линия с Гелевой пискюл, Гел очна линия за гр?

Набор от гелевых подводок за очите LSxia 2-в-1, Извод за татуажа, Водоустойчиви, Не Размазывающаяся Гел очна линия, Крем очна

BGN 0.67
Продукти

?【Набор от гелевых подводок за очи 2 В 1】- Тази гел очна линия 2 в 1 е снабден с мека и фина гелевой четка за очна линия на очите, която е компактен и удобен за переноскеИ има десет цвята за избор, костюми, не многоцветни, можете да изберете любимите си цветове, те могат да увеличат вашите очи и да се създаде загадъчна и секси грим на очите. ?【ПРИЯТНА ЗА КОЖАТА ТЕКСТУРА】- Този лилаво гел очна линия е гладка и нежна текстура, придающую на кожата мекота на допир.Здрава адхезия, без ореол, дебели и тънки управлявани от копринено водоустойчив молив за очи лесно се нанасят и оцветяват, натурална формула не дразни очите, лесно се нанасят различни и очарователни мат молив за грим на очите. ?【Уникален дизайн на ФОРМА на БУТИЛКАТА】- Този крем молив за очи с гелевой четка за очна линия е отлична и иновативна форма, която лесно се носи с себе си и да се използват.Завъртете дръжката надолу, така че вътре се оказа професионална четка.След това обърнете четката и го поставете в горната част на контейнера, и сте готови да създадете свой начин с помощта на нашия водоустойчив молив за очи, издържа до размазыванию. ?【Водоустойчив и издръжлив】- Този гел очна линия с татуировки има реален водоустойчиви, устойчиви към размазыванию и изпотяването формула, той може да задържи грим в продължение на дълго време, така че не е нужно да се притеснявате за това, че гримът лесно се губи.Разбира се, средство за отстраняване на грим също може да се използва за по-лесно премахване на грим без никакви остатъци пигмент. ?【ИЗИСКАН РАЗМЕР】- Размерът на тази водоустойчив молив за очи е 3.9 -инчов, а съдържанието нето е 2,2 g / 0,08 грама.Топло напомняне, моля, затегнете капачката след употреба.Набор от гелевых подводок за очите LSxia 2 в 1 /Гел очна линия за татуажа / Водоустойчива очна линия / устойчива до размазыванию очна линия / Гел очна линия / кремав инструмент за очна линия на очите с гелевой четка за очна линия на очите ?【ХАРАКТЕРИСТИКИ на нашите гелевой молив за очи】 1. Дизайн 2 в 1 с вградена гелевой четка за очна линия на очите. Интензивен цвят, лесно се нанася и показва, създава секси очи. Гладка и нежна текстура на гела дава на кожата мекота на допир. Начертайте без сгъстяване, набрасывайте така толсто и тънко, както ви харесва.

R

Продукти в категория