.

.

Ултра Мека Гъба за душ за тяло, Супер Мека Отшелушивающая Гъба За Баня, Спа Пилинг-Отшелушиватель За Премахване на Мъртвата кожа за Еднократна Употреба, Гъба за бан?

Ултра Мека Гъба за душ за тяло, Супер Мека Отшелушивающая Гъба За Баня, Спа Пилинг-Отшелушиватель За Премахване на Мъртвата кожа за

BGN 6.59
Продукти

?【Супер мека гъба за баня】 Дълбоко ексфолиране за премахване на мъртвата кожа и замърсявания, без измиване на тялото, без химикали, без дразнене или увреждане на кожатаТой притежава висока еластичност и може свободно да се деформира, за да се подобри ефективността на почистване.Това е задължителен предмет за вашата баня. ?【Ефективно почистване на кожата】 Влакна гъба може леко масажирайте кожата, премахване на мръсотия, подобрява кръвообращението и здравето на кожата.С помощта на мека гъба за баня с любимия си гел, препарат за миене на тялото или шампоан, можете да се насладите на спа процедури у дома. ?【Супер голям размер на】 7*14* 3 вижте, нашите гъба за баня на премиум повече обикновени, за да се покрие по-голяма площ от тялото и да бъдат по-ефективни в използването.Тя е приятна на допир и пълна еластичност, истински безболезнен пилинг, разкрива здрава и сияйна кожа. ?【Високо качество】 е Изработен от мек материал PVA.Тази отшелушивающая гъба за баня е идеално подходяща както за възрастни така и за деца.Тя е удобна и мека.И дори да се къпят бебета с лице до върха на пръстите на краката. ?【Чиста, гигиеничная и множество】 3 D гъба, която става мека при потопен във вода, можете да стиснете я, по желание.Идва с окачен на въжето за лесно изсушаване и може да се използва неограничено време.Този продукт се превръща в твърд след изсъхване.Можете да го омекоти, погрузив във вода преди употреба. ?【Супер мека гъба за баня】 Дълбоко ексфолиране за премахване на мъртвата кожа и замърсявания, без измиване на тялото, без химикали, без дразнене или увреждане на кожата.Той притежава висока еластичност и може свободно да се деформира, за да се подобри ефективността на почистване.Това е задължителен предмет за вашата баня. ?【Ефективно почистване на кожата】 Влакна гъба може леко масажирайте кожата, премахване на мръсотия, подобрява кръвообращението и здравето на кожата.С помощта на мека гъба за баня с любимия си гел, препарат за миене на тялото или шампоан, можете да се насладите на спа процедури у дома. ?【Супер голям размер на】 7*14* 3 вижте, нашите гъба за баня на премиум повече обикновени, за да се покрие по-голяма площ от тялото и да бъдат по-ефективни в използването.

R

Продукти в категория