.

.

Закрит тавана лампа с вентилатор 10 - Мини-Гаражно вентилатор на тавана с осветление - идеален за гаражи и инструментална стая /помещение/килер /дрешник / перално - Вв?

Закрит тавана лампа с вентилатор 10 - Мини-Гаражно вентилатор на тавана с осветление - идеален за гаражи и инструментална

BGN 23.47
Продукти

▶ Малък вентилатор на тавана и лампа 2 в 1 -Нашият вътрешен вентилатор на тавана с светильником осигурява хладен въздух, така и ярко осветлениеБлагодарение на ввинчивающемуся дизайн на този 10-инчов вентилатор с подсветка е идеален за гаражи и инструментална стая/помещение/килер /дрешник / перално помещение. ▶ Лесна за инсталиране и управление-Благодарение на средна основата E27/E26 и просто переключателю управление нашия вентилатор за контакти лесен за инсталиране и експлоатация.Ввинчивающаяся конструкция улеснява подмяна или модернизация. ▶ Идеален за мокри помещения - Нашата лампа за вентилатори, предназначени за употреба във влажни помещения, като гаражи, устойчиви на влага.Това е идеалният начин да се поддържат в хладината и уюта през цялата година. ▶ Универсално приложение - Независимо от това, независимо дали работите върху проект със собствените си ръце или просто се нуждаят от допълнително охлаждане и осветление на работното място, нашата лампа за монтаж на таван фен - идеалният избор.Може да се използва в най-различни условия, от гаражите до инструментални сифони и още много други. ▶ Гаранция 2 години - Ние подкрепяме нашите продукти и предлага 2 години гаранция.Ако имате някакви проблеми с вашия преносим вентилатор на тавана, просто се свържете с нас за подмяна или връщане на парите.(Кабел и цокъл на крушката не са приложени. ▶ Малък вентилатор на тавана и лампа 2 в 1 -Нашият вътрешен вентилатор на тавана с светильником осигурява хладен въздух, така и ярко осветление.Благодарение на ввинчивающемуся дизайн на този 10-инчов вентилатор с подсветка е идеален за гаражи и инструментална стая/помещение/килер /дрешник / перално помещение. ▶ Лесна за инсталиране и управление-Благодарение на средна основата E27/E26 и просто переключателю управление нашия вентилатор за контакти лесен за инсталиране и експлоатация.Ввинчивающаяся конструкция улеснява подмяна или модернизация. ▶ Идеален за мокри помещения - Нашата лампа за вентилатори, предназначени за употреба във влажни помещения, като гаражи, устойчиви на влага.Това е идеалният начин да се поддържат в хладината и уюта през цялата година. ▶ Универсално приложение - Независимо от това, независимо дали работите върху проект със собствените си ръце или просто се нуждаят от допълнително охлаждане и осветление на работното място, нашата лампа за монтаж на таван фен - идеалният избор.

R

Продукти в категория