.

.

Опаковъчна лента FGHH, Самозалепваща лента, оборудване запечатване Лента, Высоковязкая Лента, Ультрапрозрачная оборудване запечатване лента 0523 (цвят-Жълт)

Опаковъчна лента FGHH, Самозалепваща лента, оборудване запечатване Лента, Высоковязкая Лента, Ультрапрозрачная оборудване запечатване

BGN 0.67
Продукти

● Повърхността е гладка, самозалепваща, водоустойчив, пожароустойчива, устойчивост на стрес, студЛесна експлоатация, безопасност и непроводимость. ● Тежкотоварни вискозитет, силна вискозитет, свободно разтягане, силен теглителна сила, и не е лесно да се прекъсне. ● Притежава висока огнестойкостью и може спокойно да се използва както на закрито, така и на открито. ● Голяма ширина на ролка тиксо осигурява чувство на комфорт, висока адхезия, висока якост, по-висока прозрачност и липсата на разкъсвания. ● Ликвидация плътна, я не е лесно да се прекъсне, тя притежава висока износоустойчивост, свободно се разтяга и е лесна за използване, сигурна и завързано. ● Повърхността е гладка, самозалепваща, водоустойчив, пожароустойчива, устойчивост на стрес, студ.Лесна експлоатация, безопасност и непроводимость. ● Тежкотоварни вискозитет, силна вискозитет, свободно разтягане, силен теглителна сила, и не е лесно да се прекъсне. ● Притежава висока огнестойкостью и може спокойно да се използва както на закрито, така и на открито. ● Голяма ширина на ролка тиксо осигурява чувство на комфорт, висока адхезия, висока якост, по-висока прозрачност и липсата на разкъсвания. ● Ликвидация плътна, я не е лесно да се прекъсне, тя притежава висока износоустойчивост, свободно се разтяга и е лесна за използване, сигурна и завързано.Подходящ за изолация на кабели, ремонт на сращенных кабели, битови, автомобилни и ежедневна електрически употреба.Използва се отвътре и отвън на помещенията.★Спецификация : Име на продукта : Лента Категория на продукта : оборудване запечатване лента Материал на продукта : БОПП фолио размери на продукта : широчина 48 мм, дължина 50 метра ★ Продукти включва : 1 * том ★Съвет : Размерът на продукта е показан само за сведение, в зависимост от самия продукт могат да се появят някои промени в цвета на ъгъла на наклона на изделия и контраст осветление.Ние се отнасяме сериозно към всеки рулону лента, добра технология и нашите вярвания.★ Забележка : Тъй като ние използваме международната логистика, доставката обикновено отнема 15-25 дни.Ако не сте го получили в срок от 30 дни, моля, свържете се с нас навреме.Ако имате някакви въпроси или притеснения по отношение на този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се разберем с това възможно най-скоро.

R

Продукти в категория