.

.

Встраиваемое осветление CycevSun 12 бр., 6 инча, Черни Осветителни тела С регулируема яркост, Без субстрат, Открит Качество за външно осветление, 3CT На избор, 12 W, 120, Номина?

Встраиваемое осветление CycevSun 12 бр., 6 инча, Черни Осветителни тела С регулируема яркост, Без субстрат, Открит Качество за външно осветление,

BGN 3.00
Продукти

?【Избор 3 цветови температури】-осветителни тела black имат ясен ключ на задния панел за конфигуриране на предпочитаната цветова температура осветление : топло бяло 3000 До, неутрално бяла 4000 До или дневна 5000 К ?【Плавно регулиране на яркостта на】-В тази черна led встраиваемом осветление се използват американските усъвършенствани чипове на затъмняване, които предоставят плавна регулировка на яркостта на 100% -5% без трептене и жужжания ?【Надеждност】 Това е led встраиваемое осветление 6 инча е с ранг на IC, ETL, а жичен клемма сертифицирани от UL.Допуска контакт с изолация на таваните, което означава, че разпределителните скоростна термично защитени. ?【 Висока яркост и спестяване на енергия】-Използването на светодиоди с висока яркост и световодной плоча PMMA за излъчване на единна светлина, без слабото и жълт цвят с течение на времето. ?【Лесна инсталация】-Това е встраиваемое осветление 6 инча само 0,98 инча, подходящ за различни тавани и греди.Идва с защелкивающимися втулками, за да бие и тел, гайки. 6-инчов черно-вградени led лампа canless led - идеалното решение за тавани с неглубоким пространство.Компактният дизайн позволява монтирането им в помещения, където няма да е удобно вградени кутии или по-високи тела, като например, под балкони, стрехи и асансьори.Корпус не се изисква и чип е предназначена за използване в изолирани тавани. 6-цолови черни осветителни тела изрежете дупка с диаметър 6,14 инча, консервиране на банката не се изисква. 4-цолови черни осветителни тела изрежете дупка с диаметър 4,25 инча, консервиране на банката не се изисква.

R

Продукти в категория