.

.

STOBAZA 2 Бр Шкаф Броня от Неръждаема Стомана Магнитна рамка, която да Обтегач на Мебели за Дома Магнитен Заключване на Вратата Вратата на Гардероба с Топка Капаче на в?

STOBAZA 2 Бр Шкаф Броня от Неръждаема Стомана Магнитна рамка, която да Обтегач на Мебели за Дома Магнитен Заключване на Вратата

BGN 1.00
Продукти

ПРОФИЛИ ВРАТА се ЗАТВОРИ - Топка се затвори, монтирани в горната част на вътрешната врата, издълбана в отверстии, просверленном на горната повърхност регулируема топка се затвори.СТОМАНЕНА КАПАЧЕ ЗА КАБИНЕТ - Заредете пружини и точно проектиране правят тази шаровую капаче изключително траен и неподвластным време за избор.ХОНОРАР на КАБИНЕТА - Пулевой който има в шаровом фиксаторе държи здраво вътрешна врата затворена и почти скрита от погледа.АКСЕСОАРИ за ДОМАШНИ ВРАТИ - често на вратите на шкафовете, където се затвори не се изисква.КАПАЧЕ ЗА КАБИНЕТ-купе - заредете пружини и точния дизайн, правят тази топка неподвластным време за избор.ПРОФИЛИ ВРАТА се ЗАТВОРИ - Топка се затвори, монтирани в горната част на вътрешната врата, издълбана в отверстии, просверленном на горната повърхност. регулируема топка се затвори.СТОМАНЕНА КАПАЧЕ ЗА КАБИНЕТ - Заредете пружини и точно проектиране правят тази шаровую капаче изключително траен и неподвластным време за избор.ХОНОРАР на КАБИНЕТА - Пулевой който има в шаровом фиксаторе държи здраво вътрешна врата затворена и почти скрита от погледа.АКСЕСОАРИ за ДОМАШНИ ВРАТИ - често на вратите на шкафовете, където се затвори не се изисква.КАПАЧЕ ЗА КАБИНЕТ-купе - заредете пружини и точния дизайн, правят тази топка неподвластным време за избор.Пратката включва 2 х сензорни мъниста Особености -Материал : Неръждаема стомана, магнитна ключалка за вратата на килера. - Размер : 5,20x2,50x2,80 см /2,04x0,98x1,10 инча, за шофиране в защелке. - Солидна конструкция от неръждаема стомана, устойчив на корозия и осигурява здравина, както и осигуряване на устойчивост и пружинистость. - на вратите на шкафовете с фиктивно дръжки или рычагами и форми на надеждно затваряне и плавна подмяна на ключалки и при отварянето на вратата. - Заредете пружини и точно проектиране правят тази шаровую капаче изключително издръжлив и неподвластной време капаче на избор. - Пулевой диск в топка защелке държи здраво вътрешна врата затворена и почти скрити от любопитни очи капаче на вратата на гардероба. - Регулировочный шарикоподшипниковый хонорар врати е идеален за силно напрежение, осигуряване на точна, удържан при източника, е необходимо във всяка ситуация магнитни брави.

R

Продукти в категория