.

.

за Samsung S23 Ултра Калъф с каишка, Ултратънък калъф Galaxy S23 с кожена гривната и стойка, устойчив на удари Защитен калъф за Samsung S23 Ultra 5G 2023 със стойка (зелен)

за Samsung S23 Ултра Калъф с каишка, Ултратънък калъф Galaxy S23 с кожена гривната и стойка, устойчив на удари Защитен калъф

BGN 2.53
Продукти

[Калъф S23 Ultra с каишка] - калъф Samsung S23 Ultra с каишка, разработен с каишка от изкуствена кожа в задната част на панела, който ще ви помогне по-добре да задържа на телефона и ще предотврати падането на телефона при набиране на текст или докоснете екрана с една ръкаУлтра тънък калъф с каишка е съвместим само със Samsung Galaxy S23 Ultra 5g 2023, моля, уверете се, че това е модел, която ви е нужна, преди да купите. [С функция за каботажните]- Калъф с поставка за Samsung S23 Ultra изработен от устойчив и модерен материал, както и каишка за китката достатъчно, за да използват S23 Ultra като поставка за телефона, така че можете да гледате видео по всяко време, когато излезе от къщи.Конструкция "2 в 1" е по-удобен за ежедневна употреба, но не добавя допълнителен обем. [Материали от премиум-клас]-Калъф Samsung Galaxy S23 Ultra е изработена от висококачествени твърди материали за вашия КОМПЮТЪР, както гривна е изработена от еластична изкуствена кожа, която предпазва от надраскване и падане. Ултра тънък калъф Galaxy S23 със стойка, силиконово покритие, защитено от пръстови отпечатъци, осигурява отлично противоскользящий ефект и сцепление, може да се използва в продължение на дълго време. тънък и ултра-тънък материал, който не прави телефона по-обемисти, за хващане. [Мощна защита]- за Samsung S23 Ultra 5g case 2023 е изработена от висококачествени материали, удароустойчив и устойчив, разпилява удари от падения и осигурява добра защита на вашия телефон от падане и надраскване. Ултра тънък калъф Galaxy S23 с каишка, проектиран така, че да е с 0,5 мм по-горе на екрана и камерата на телефона, устойчив на надраскване и осигурява мощна защита за вашия телефон. [Точни деколтета и страхотни подаръци]- за Samsung Galaxy S23 Ultra 5g калъф с каишка и стойка, точно деколтета за лесен достъп до всички портове и функции, като странични бутони, долни дупки или лещи.Калъф Galaxy S23 Ultra с цветен блокирующим дизайн, стилен и уникален, подходящ както за мъже, така и за жени, идеална като подарък за рожден ден, празник, Коледа, на приятел или на себе си. Възползвайте се от предимствата на стилния своята практика и малко радост в ежедневието си. за Samsung Galaxy S23 Ultra калъф с каишка, разработен с каишка от изкуствена кожа на китката отзад, който ще ви помогне по-добре да задържа на телефона и ще предотврати падането на телефона при набиране на текст или докоснете екрана с една ръка.

R

Продукти в категория