.

.

Сертифициран WAMERY заменяеми филтър за алкална вода е Подходяща за еднократна употреба патрони Brita и Wamery Pitcher, повишава рН на водата.

Сертифициран WAMERY заменяеми филтър за алкална вода е Подходяща за еднократна употреба патрони Brita и Wamery Pitcher, повишава рН на водата.

BGN 6.45
Продукти

? Укрепите своята имунна система : киселина на организма е свързано със слаба имунна система, алкална тяло - силно и здраво тялоСега повече от всякога се препоръчва да се поддържа нивото на алкални вещества в тялото ви и го поддържа с помощта на алкална диета. ? Алкална вода за бързо приготвяне : Този патрон за филтриране на вода, която отговаря на кувшинам wamery и brita, превръща твърда вода от чешмата в чиста, енергизира и лекува тялото, подобряване на вкус и повишаване на рН между 8,5 и 9. Той също така осигурява ниско ниво на отрицателен ORP (-200-100 mv).Преносима система за филтриране на алкална вода, предназначени за подобряване на начина на живот на хората. ? Удобство : Изпробван, че този филтър за алкална вода е достатъчно за 42 литра, което се равнява на 1 месец употреба, ако напълните стомната с вода 3 пъти на ден, или 2 месеца, ако напълните два пъти на ден. ? Жизненост : Балансирана диета с рН оптимизира храносмилателната, кръвоносната, имунната, дихателната, нервната, выделительную, мускулна и репродуктивната система.С други думи, от консумирането на алкална вода, ще помогнете на тялото си да попречи на много заболявания. ? Технология и задължения : Нашата лаборатория е разработила идеалният филтър за вода, дава възможност да получите максимума от вашата чешмяна вода.Това ще ви помогне да спестите пари и да се избегне консумацията на 930 пластмасови бутилки филтър.Освен това, си поръчате вие помагате на неправителствените организации запазване на природните ресурси за бъдещите поколения.Ние предоставяме 100% гаранция за връщане на пари, се опитват да се възползват от нас сега!.

R

Продукти в категория