.

.

FAVOMOTO 1 Комплект Ролка Хартия За рисуване, Триножник Детски Тенис на Статива Детски Статива Хартия за Рисуване за Деца Статива Поставка За Хартия За Рисуване, Тенис ?

FAVOMOTO 1 Комплект Ролка Хартия За рисуване, Триножник Детски Тенис на Статива Детски Статива Хартия за Рисуване за Деца Статива Поставка

BGN 24.20
Продукти

Дървена опаковка за ролки хартия : тя е полезна за художествени и детски художествени проекти, няма да има посочи краищата, е безопасна за употребаДържач за хартия за рисуване е : Лесен за сглобяване и употреба.Процес на смяна на хартия за рисуване също е лесен и удобен.Тенис на държач за хартия за рисуване : предназначени за деца, които обичат да рисуват.Това е много хареса.Диспенсер за амбалажна хартия : Изработен е от дървен материал, който се отличава с много висока здравина и дълъг срок на употреба.Поставка за ролки хартия : това е чудесен помощник при боядисване.Повърхност на полиран гладко, без чеп.Осъществяване на списък 1 х комплект от стойка за ролка хартия за рисуване Особености -Материал : дървена поставка за ролка хартия за рисуване - Здрава основа и здрава конструкция ни позволяват да го пратите на всяка маса или равна повърхност дървена притежателя на ролка за хартия. - Хартия за рисуване, предназначени за детски рисунки, рисуване драсканици, писане на цифри и букви, както и за допълнителна поставка за ролки хартия. - Подходящ за всякакви материали за рисуване, като акрилни и маслени бои, креда, молив, маркери, връхчета, рисуване с пръсти, акварел, темпера и др. Държач за хартия за рисуване. -Размер : Около 51.65 X7 Диспенсер за ролки хартия за рисуване. -Цвят : както е показано на фигура, държач за хартия за рисуване за деца - Изискан настолен статив, практичен, този титуляр за ролка хартия са много трайни и лесни детски статив за рисуване. - Лесно и удобно да се съхранява, а diy с графити с ръцете си можете да го поставите на външния тенис на държач за хартия за рисуване.Информация за продукта Детски статива на руло хартия е Изработена от дървен материал, практичен за употреба.Статив за рисуване върху дърво, така че не се колебайте, елате да го купя.Дървен статив за ролка хартия Търсите стойка за ролка хартия за рисуване?Това е поставка за ролки хартия с хартия за рисуване.Диспенсер за хартия за рисуване за деца Поставка за ролки хартия служи за съхранение на хартия за рисуване и ще ви помогне да завършите работи.

R

Продукти в категория