.

.

Bioage - Серум за премахване на стрии с висока концентрация на хиалуронова киселина, след операция на гърдата, след раждането, С ефект на обновяване, повишава производ?

Bioage - Серум за премахване на стрии с висока концентрация на хиалуронова киселина, след операция на гърдата, след раждането, С ефект

BGN 2.33
Продукти

ПРЕПАРАТ против СТРИИ : Извежда капсулирани наноактивы без да се променя липидната бариера на кожата, подобряване на резултатитеНАМАЛЯВА ДЪЛБОЧИНАТА на ЧЕРВЕНИ И БЕЛИ СТРИИ : омекотява външния им вид.Помага за предотвратяване появата на стрии след раждането, наддаване на тегло, Юношеството и козметична хирургия, например, при инсталиране на протеза на млечна жлеза.ОБНОВЯВАНЕТО на КЛЕТКИТЕ : Обновяване на тъканите, борба със стрии, Укрепване, поддържане на тонус, хидратация и еластичност.АКТИВНИ ВЕЩЕСТВА : Регестрил Гидроксипролизилан С, Биопептид Хиалуронова киселина.LIPO REDUX КОНЦЕНТРИРАН СЕРУМ ПРОТИВ СТРИИ ✔ С хидратиращ, подхранващ и обновляющим действие против стрии. ✔Концентриран серум от стрии Marks (също така известна като Power dose Anti-Stretch Marks) притежава мощна формула, с актив в много високи концентрации, които помагат за стимулиране на синтеза на фибронектина, допринася за постепенното намаляване на стрии, като осигурява значително подобрение на състоянието на кожата. ✔ Помага за предотвратяване и намаляване на дълбочината на вече съществуващите стрии, което ги прави значително по-мека. ✔ Помага за предотвратяване появата на стрии след раждането, наддаване на тегло, юношеството и козметична хирургия, например, при инсталиране на протеза на млечна жлеза. ✔Може да бъде свързано с микроиглованием. ✔Средства за "зелена" формула : на Лечебното хиалуроновата киселина Bio-Nano Slim OPC Elastonyl Regestryl Glyco Repair.

R

Продукти в категория