.

.

Ножица за Котешки нокти DITINEK Premium, Подстригване на Домашни Животни за Дребни Животни, Остър Бръснач от Неръждаема Стомана за Подстригване за Котешки Нокти за Малки ?

Ножица за Котешки нокти DITINEK Premium, Подстригване на Домашни Животни за Дребни Животни, Остър Бръснач от Неръждаема Стомана за Подстригване

BGN 3.00
Продукти

★ ЗА ЛЮБИМИТЕ СИ домашни любимци : Това е малък семеен машина за рязане на ноктите, добре подготвена от насТой се използва специално за подстригания ноктите на котки, кучета, зайци, протеини, попугаям, хорькам и т. Това удобно и лесно за използване. ★ Здрави И ТРАЙНИ материали : да се Използва висококачествена режещата глава е от неръждаема стомана, която постоянно го запазва остро и дълготрайни.В същото време той е снабден с твърда плъзгане дръжка, което го прави по-надеждни за използване. ★ С подсветка : Тази машина за рязане на нокти за коте с ярка крушка с кнопочной батарейкой, която може да се включва в условия на ниска осветеност, за да ви помогне да видите по-ясно, без да се наруши линията на кръв при косенето на ноктите на вашите любимци. ★ БОГАТА КОНФИГУРАЦИЯ : В допълнение към най-пишеща машина за рязане на ноктите, ние също имаме ръчна машина за рязане на нокти и красива тъканта, чанта за съхранение, така че да може да събере цялото оборудване заедно. ★ БЕЗРИСКОВА ГАРАНЦИЯ : За да можете да правите покупки с увереност, ние също така предлагаме услугата връщане на парите през целия си живот.Можете да получите 100% възстановяване на средства по всяко време, стига да смятате това за необходимо.Led машина за рязане на котешки нокти – Описание на продукта Използването на Включване на led ключа и включете led подсветка. Вземете пишеща машина за рязане на ноктите и капаче плъзнете надолу за заключване, механична пружина защелкнется, за да отключите предпазител. Поставете нокът за домашни любимци между острие и прорежьте родословие, с помощта на led подсветка. Подрежьте ненужни ноктите с помощта на ножица за нокти. Хванати за пишеща машина за рязане на ноктите, плъзнете нагоре скобата и разхлабете ръка, за да го регистрира.Бележки * Не разбиване и не модифицируйте продукт. *D да не се отмива с вода. * Да Не се изтрие го газообразным спирт или разбавителем * Избягвайте излагането на него силна слънчева светлина. * Продуктът съдържа батерия вътре, преди да го хвърлят, моля, първо извадете батерия. Параметри Тип на батерията : CR2302 / 3 V Капацитет : 180 mah Размер на продукта : 123 *76 * 24 мм Тегло на продукта : 61 g Основен материал : ABS, неръждаема стомана, Опаковъчен лист Машина за рязане на ноктите на котките * 1 пила за нокти за домашни любимци * 1 чанта за съхранение * 1 Ръководство за експлоатация–отпечатани на обратната страна на опаковката на продукта.

R

Продукти в категория