.

.

Игри за моминско парти - Игра Какво имаш в телефона - Карта за игри на булчински душ - Игри за парти по повод ангажименти, Определени от 30 карти (обличам 10)

Игри за моминско парти - Игра Какво имаш в телефона - Карта за игри на булчински душ - Игри за парти по повод ангажименти, Определени от

BGN 6.65
Продукти

Размер карти : Размерът на всяка картичка 5 x 7 инча, за да си предлага достатъчно място за записи, по 30 карти в опаковкатаОтлично качество : Нашите картички са изработени от висококачествена и плътна хартия, картон, имат уникален дизайн и забавни игри, принуждавайки вашите гости да се смее.Лесно се играе : раздайте на гостите игра карти и се наслаждавайте на играта с тях.Подходящ : идеален за сватбени душове, булчински душ кабини и сватбени партита!Празнувайте сватбата булката с помощта на това уникално събитие за младоженци!.Пощенски картички.Пощенски картички. Размер карти : Размер на всяка карта 5 "x 7", за да си предлага достатъчно място за записи, по 30 карти в опаковката. Отлично качество : Нашите картички са изработени от висококачествена и плътна хартия, картон, имат уникален дизайн и забавни игри, които предизвикват смях у вашите гости. Лесно се играе : раздайте на гостите игра карти и се наслаждавайте на играта с тях. Подходящ : идеален за сватбени душове, булчински душ кабини и сватбени партита!Празнувайте сватбата булката с помощта на това уникално събитие за младоженци!.

R

Продукти в категория