.

.

Кухненска Мивка За търговски ресторант, Мивки за обществено хранене, Включително Кран, Дебели Мивка От Неръждаема Стомана, Сваляща се С Рафт За съхранение, свободн?

Кухненска Мивка За търговски ресторант, Мивки за обществено хранене, Включително Кран, Дебели Мивка От Неръждаема Стомана, Сваляща

BGN 2.33
Продукти

● Трапезария мивка : Универсална мивка е изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, която притежава отлична устойчивост на корозия, устойчивост на окисляване и издръжливостЗдрава конструкция осигурява стабилност, което помага да се осигури по-дълъг живот на повечето условия. ● Кухненска мивка : Резервоар за вода е достатъчно дълбок, за да спестите време за почистване и ефективно предотвратяване на преливане на водата.Заоблени ъгли лесно за почистване, красива дъга не травмируют ръце, това е добър помощник при приготвянето на съставки (чешмата е включен в комплекта). ● Подробен дизайн : Нашата тръба от неръждаема стомана с филтър кошница, която може да се филтрира боклук, бързо се стича и нейното не е лесно да заключите.Конструкцията на течаща тръба с S-образно се огъне предотвратява обратен поток на неприятни миризми и ефективно предотвратява появата на неприятни миризми в кухнята и в банята. ● Здрава и стабилна : Подвижни изравняващи крачета от неръждаема стомана, удобни и практични, лесни за инсталиране и преносими. ● Широк спектър на приложение : Идеална мивка за миене и готвене на всяка кухня, в бар, ресторант, пералня, баня, кафенета, гараж или друг търговски помещения.Описание на продукта :Външна мивка с една чаша, за миене, за пране, мивки за битови помещения, квадратен съд, кухненска мивка от неръждаема стомана, свободно стояща с кранче за баня, ресторант, Селска къща, Търговски подготвителна работа станцияспецификация : Материал : мивка от неръждаема сталиразмер : 52x38x75 см, 58x43x75 см, 68x44x75 см Обхват : детска градина, строителна площадка, кът за хранене, супермаркет, ресторант, кухня, отельупаковка включително : 1 × мивка от неръждаема стали1 * Смеситель1 * канализацияпожалуйста, забележка : 1. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Ние измерваме ръчно, може да бъде грешка в 1-3 см, моля, превалируйте в насипно състояние.

R

Продукти в категория