.

.

Toyvian 8 бр. Печени Хеликоптер, Играчки за деца, Играчки за помещения, Детски Игрални Комплекти, Детски Играчки-Кончета, Летяща Играчка, Космическа Ракета, Играчка, Тво?

Toyvian 8 бр. Печени Хеликоптер, Играчки за деца, Играчки за помещения, Детски Игрални Комплекти, Детски Играчки-Кончета, Летяща

BGN 1.33
Продукти

ABSЗАБАВНИ ИГРАЧКИ-ХЕЛИКОПТЕРИ - Позволете на вашите деца да прекарат щастливо детство с тези интересни играчки.ЛЕТЯЩИ ИГРАЧКИ на ОТКРИТО - и забавна, тази играчка ще детето си щастливо детство.Подходящ за летене на открити пространства, като пясъчен плаж, ливади, в парка и на други места, с децата си и семейството си.ПОДАРЪК за КОЛЕДНОТО ПАРТИ - като средство за забавление, те могат да се освободите от стреса и се отпуснете ума и тялото.ИГРАЧКИ "ЛЕТЯЩИ чинии" - Може да се подобри координацията на ръцете и очите на детето, наблюдение, идентифициране и когнитивни способности, да развие въображението му.Въздушно гранатомет - добър материал, с нея не е лесно да се съборят или да се деформира, тя е трайна за използване и служи за целия срок на услугата.ЗАБАВНИ играчки-хеликоптери -Нека децата ви ще прекарат щастливо детство с тези интересни играчки.ЛЕТЯЩИ ИГРАЧКИ на ОТКРИТО - и забавна, тази играчка ще детето си щастливо детство.Подходящ за летене на открити пространства, като пясъчен плаж, ливади, в парка и на други места, с децата си и семейството си.ПОДАРЪК за КОЛЕДНОТО ПАРТИ - като средство за забавление, те могат да се освободите от стреса и се отпуснете ума и тялото.ИГРАЧКИ "ЛЕТЯЩИ чинии" - Може да се подобри координацията на ръцете и очите на детето, наблюдение, идентифициране и когнитивни способности, да развие въображението му.ВЪЗДУШНО ГРАНАТОМЕТ - Добър материал, с нея не е лесно да се съборят или да се деформира, тя е трайна за използване и служи за целия срок на услугата.Пратката включва 8 х вертолетных играчки Характеристики -Размер : 12,00 X12,00 X6,00 см/4,72 X4,72 X2 летяща ръчно изработени играчки. -Материал : играчки за летящи хеликоптери от ABS-пластмаса -Цвят : Струнен играчка от различни цветове-като забавление инструменти, те могат да се освободите от стреса и се отпуснете ума и тялото си по време на полет. -Нека децата ви ще прекарат щастливо детство с тези интересни играчки за децата на открито. -Родителите могат да придружават децата си, да се съберат да играят с тези играчки, за подобряване на отношенията между родители и деца Забавни детски играчки. -Гладка повърхност, не е нужно да се притеснявате за това, че ръцете на вашите деца поранятся играчки в стаята.

R

Продукти в категория