.

.

SinLoon USB C Удлинительный кабел Type C от мъжа към Жената-Къс кабел USB 3,1 10 gbps Бързо Зареждане на 4K HD Видео Аудио Кабел за Трансфер на Данни за преносими компютри, Таблети и ?

SinLoon USB C Удлинительный кабел Type C от мъжа към Жената-Къс кабел USB 3,1 10 gbps Бързо Зареждане на 4K HD Видео Аудио Кабел за Трансфер

BGN 2.67
Продукти

【Многофункционален удлинительный кабел TYPE C】 Удлинительный USB кабел-C : мъжки USB кабел C до женския кабел type c не само може да бъде използвана като удължител, но също така може да предава данни, видео, аудио и се зареждаТози удлинительный кабел поддържа прехвърляне на видео и аудио във формат 4 K.Той е много лек, може да се носи с себе си и да използвате у дома, в командировка и в офиса. 【Видео 4 K HDR】 Кабел-удължител Sin Loon C USB, който поддържа видео с резолюция до 4 K при 60 Hz, осигурява сверхчистые и ярки клипове.Благодарение на подкрепата на HDR можете да се наслаждавате на реалистични изображения с висока яркост и осветление, както и по-ясен контраст между тъмни и светли области.Превъзходен осигурява предаване на кристално чист, висококачествени видео и звук.Представяне на един от най-приятните преживявания. 【Защитете вашето устройство】 удължителен кабел USB кабел 3.1 type c може лесно да реши проблема с кратък кабел за пренос на данни и е много удобен за свързване.Това може да защити гнездовой порт usb type c от често за свързване и я изключите и да се намали износване на интерфейса. 【Материали ПРЕМИУМ-клас】 Кабел Sin Loon USB C-USB C, оборудван с луженой мед, алуминиево фолио, тъкани слой и тел за заземяване, предпазва сигнал от намеса от страна на други електрически съоръжения и осигурява стабилно и бързо прехвърляне на данни, без шум или загуба на сигнала, по-трайни и удължава живота.Висококачествен конектор USB-C осигурява надеждна връзка с вашите устройства за стабилна предаване на сигнала. 【Съвместимо устройство】 Конектор USB type C е обратим, съвместима с Mac Book и други смартфони, планшетами и преносими компютри с интерфейс USB3. 【Многофункционален удлинительный кабел TYPE C】 Удлинительный USB кабел-C : мъжки USB кабел C до женския кабел type c не само може да бъде използвана като удължител, но също така може да предава данни, видео, аудио и се зарежда.Този удлинительный кабел поддържа прехвърляне на видео и аудио във формат 4 K.Той е много лек, може да се носи с себе си и да използвате у дома, в командировка и в офиса. 【Видео 4 K HDR】 Кабел-удължител Sin Loon C USB, който поддържа видео с резолюция до 4 K при 60 Hz, осигурява сверхчистые и ярки клипове.Благодарение на подкрепата на HDR можете да се наслаждавате на реалистични изображения с висока яркост и осветление, както и по-ясен контраст между тъмни и светли области.

R

Продукти в категория