.

.

СЕВЕРНО ПРЪСТЕН Медни Гривни за Мъже, за Улесняване на Артрит и Запястную Туннельную Мигрена, Тенис Болка в Лакътя, Чист Мед Кръст, Християнска магнитна терапия, Ре?

СЕВЕРНО ПРЪСТЕН Медни Гривни за Мъже, за Улесняване на Артрит и Запястную Туннельную Мигрена, Тенис Болка в Лакътя, Чист

BGN 2.67
Продукти

Лошо кръвообращение, свързано с диабет; Студени ръце и кракаБолката и възпалението, свързани с артрит, синдром на карпалния тунел, повтаряща се травма при пренапрежение (RSI).Умора, безсъние (проблеми със съня), стрес и безпокойство.Напълно регулируема дължина и може лесно да бъде намалена, за да е подход към всеки запястью. 1 * Магнитна гривна. 1 * Кърпа за почистване. 1 * Регулируема калибровочный инструмент. 1 * Ръководство за калибриране. 1 * Луксозна кутия за подарък кутия. 【99,99% чист мед】 гривна от 99,99% чист мед е 100% гипоаллергенен, не съдържа олово и никел.Той е изработен от плътен мед с помощта на напреднали технологии.Той е силен магнит и на трайна боя покритие, което позволява да се избегне окисляване и драскотини. 【терапия магнитно поле】 мед магнитна гривна с вграден в него силни магнити (3500 Гауса).Магнити помагат за намаляване на артрит, умора, мускулно напрежение и намалява статичното електричество.Гривна за магнитотерапии може да се използва за облекчаване на болки в ставите, насърчаване на релаксация, поддържане на енергия и баланс на сън. 【регулируем размер на】 гривна с Регулируема Дължина на магнитната гривна : 8,85 инча (22,5 см), ширина : 0,59 инча (1,5 см), тегло : 70 г. от Кристиан дизайн с изображение на кръст комплимент към вашия личен стил, може да се носи по всякакъв повод, е много модерен. 【идеален подарък】 мъжки класически гривна от чиста мед, с изискан луксозен опаковката, кутията, удобен и модерен дизайн, подходящ за всеки повод, рожден ден, празник, годишнина, идеален подарък за семейството и приятелите си!. 【гаранция за удовлетвореност】всички гривни north ring са предназначени за осигуряване на удовлетвореността на клиентите и защита на правата и интересите на потребителите.Ако не сте напълно удовлетворени, моля, свържете се с нас и ние ще възстановим парите си в пълен размер!. 【99,99% чист мед】 гривна от 99,99% чист мед е 100% гипоаллергенен, не съдържа олово и никел.Той е изработен от плътен мед с помощта на напреднали технологии.Той е силен магнит и на трайна боя покритие, което позволява да се избегне окисляване и драскотини. 【терапия магнитно поле】 мед магнитна гривна с вграден в него силни магнити (3500 Гауса).Магнити помагат за намаляване на артрит, умора, мускулно напрежение и намалява статичното електричество.Гривна за магнитотерапии може да се използва за облекчаване на болки в ставите, насърчаване на релаксация, поддържане на енергия и баланс на сън. 【регулируем размер на】 гривна с Регулируема Дължина на магнитната гривна : 8,85 инча (22,5 см), ширина : 0,59 инча (1,5 см), тегло : 70 г. от Кристиан дизайн с изображение на кръст комплимент към вашия личен стил, може да се носи по всякакъв повод, е много модерен. 【идеален подарък】 мъжки класически гривна от чиста мед, с изискан луксозен опаковката, кутията, удобен и модерен дизайн, подходящ за всеки повод, рожден ден, празник, годишнина, идеален подарък за семейството и приятелите си!.

R

Продукти в категория