.

.

12 Опаковки Ъглови визии, Защита на ъглите на масата за деца, Предпазни ъгли от детска каучук, Детски Кът Щитове, Защита на Остри Ръбове на мебели, ъгли и Стъклени мас?

12 Опаковки Ъглови визии, Защита на ъглите на масата за деца, Предпазни ъгли от детска каучук, Детски Кът Щитове, Защита на Остри Ръбове

BGN 2.86
Продукти

【Прозрачност и защита на околната среда】Защитно покритие за части плот прозрачно, произведено от дебели естествен силикон, мек и дълготраен, лесно можете да го многократно компресирате или да му е лесно да се деформира или скъса 【Защита на сигурността на】 Нашите детски кът накладки са подходящи за остри ъгли детски заведения за хранене маси, мебели маси, стъклени маси и т. Прикачване на нашата ъглова защитното фолио до остър ъглите, децата да не са хит на главата. 【Което е включено в комплекта】Ъглови огради включват 24 Г-образни краища на детска броня със защита от удари. Като се има предвид, че децата могат издърпайте ъглите на бронята, ние също така предоставяме ви около 12 самозалепващи етикети с дължина от 3 М, които при необходимост може да се замени. 【Лесна инсталация】 Свалям стикер-на етикета, выровненную с остри ъгли на бюрото и на други места, могат да се залепят директно. 【Следпродажбено обслужване】 Ние предоставяме на нашите клиенти искрен услуги, можете да се свържете с нас по всяко време, ние ще се разберем с тези в най-кратки срокове можете да разчитате на нас, както ние се доверяваме на клиентите си. 【Прозрачност и защита на околната среда】Защитно покритие за части плот прозрачно, произведено от дебели естествен силикон, мек и дълготраен, лесно можете да го многократно компресирате или да му е лесно да се деформира или скъса. 【Защита на сигурността на】 Нашите детски кът накладки са подходящи за остри ъгли детски заведения за хранене маси, мебели маси, стъклени маси и т. Прикачване на нашата ъглова защитното фолио до остър ъглите, децата да не са хит на главата. 【Което е включено в комплекта】Ъглови огради включват 24 Г-образни краища на детска броня със защита от удари. Като се има предвид, че децата могат издърпайте ъглите на бронята, ние също така предоставяме ви около 12 самозалепващи етикети с дължина от 3 М, които при необходимост може да се замени. 【Лесна инсталация】 Свалям стикер-на етикета, выровненную с остри ъгли на бюрото и на други места, могат да се залепят директно. 【Следпродажбено обслужване】 Ние предоставяме на нашите клиенти искрен услуги, можете да се свържете с нас по всяко време, ние ще се разберем с тези в най-кратки срокове можете да разчитате на нас, както ние се доверяваме на клиентите си.Предимства на ъглови защитни устройства WNINK ъглови защитни устройства за мебели : Повишаване на сигурността : Когато в дома има деца или възрастните хора, те често случайно да нарани ъгли на мебели, използването на ъглови защитни устройства може да намали рисковете за сигурността, предизвикани от сблъсък, за да защити семейството си.

R

Продукти в категория