.

.

Детска слушалки MELOGAGA USB за PC, PS4 PS5, Слушалки съраунд звук 7.1 с дишаща светодиодни лампи RGB и микрофон с шумопотискане, Игрална над ухото Слушалки за преносими компютр?

Детска слушалки MELOGAGA USB за PC, PS4 PS5, Слушалки съраунд звук 7.1 с дишаща светодиодни лампи RGB и микрофон с шумопотискане, Игрална

BGN 11.33
Продукти

【Работи добре за PC / PS4 /PS5】 Детска слушалки USB добре е съвместим с PC (Win7, Win8, Win10 и най-новите системи), преносим компютър, Mac, конзоли PS4 / PS5 и други устройства с аудиопортом USB при използване на PS4 /PS5 трябва да свържете USB конектора към конзолата PS4/ PS5; 2. 【Вълнуващо съраунд звук 7.1】 Насладете се на моментно потапяне в играта, благодарение на вградения аудио чип USB audio. Детска слушалки ML-01 с 50-мм високоговорители с неодимовыми магнити и професионални игрални звукови карти, които осигуряват ярки звуково поле, яснота на звука и усещането шок. 【Микрофон с функция за шумопотискане】 Адаптивни еднопосочен микрофон регулирана на 120 °, и вграден чип потискане помага да се намали нивото на шума на околната среда за повишаване на качеството на предаване на гласови данни, за да ви глас звучеше ясно и на висок глас.Включете микрофона, докато той не ви е нужен. 【Уникални 7-Цветни Дишащи Светлини】 Слушалка има страхотен дизайн с 7-цветни дишаща led крушки. 7 цветове се променят по опашката, подчертава атмосферата на игри, особено през нощта.Лесно включване / изключване на светлините с помощта на превключвател на слушалките. 【Удобен и ергономичен дизайн】 Выдвижное лента за глава ви позволява да вземете идеална за кацане без ограничения и е подходящ за всички играчи от всички възрасти.Подплата от пяна с памет ефект предоставят най-добрите в класа комфорт и намаляване на околния шум, като ви позволява да се насладите на същинските игрални сесии, без да се разсейва. 【Работи добре за PC / PS4 /PS5】 Детска слушалки USB добре е съвместим с PC (Win7, Win8, Win10 и най-новите системи), преносим компютър, Mac, конзоли PS4 / PS5 и други устройства с аудиопортом USB. при използване на PS4 /PS5 трябва да свържете USB конектора към конзолата PS4/ PS5; 2. 【Вълнуващо съраунд звук 7.1】 Насладете се на моментно потапяне в играта, благодарение на вградения аудио чип USB audio. Детска слушалки ML-01 с 50-мм високоговорители с неодимовыми магнити и професионални игрални звукови карти, които осигуряват ярки звуково поле, яснота на звука и усещането шок. 【Микрофон с функция за шумопотискане】 Адаптивни еднопосочен микрофон регулирана на 120 °, и вграден чип потискане помага да се намали нивото на шума на околната среда за повишаване на качеството на предаване на гласови данни, за да ви глас звучеше ясно и на висок глас.

R

Продукти в категория