.

.

GRJXMD Дървена Табуретка За съхранение, Нескользящие Кубчета, Бебешки Играчки, Кутии за съхранение на предмети от бита за момичета с мека капак, подходящ за хол, спалн?

GRJXMD Дървена Табуретка За съхранение, Нескользящие Кубчета, Бебешки Играчки, Кутии за съхранение на предмети от бита за момичета

BGN 17.58
Продукти

Удобна седалка : Тапицирана мека плот осигурява голям комфорт и намалява умората при продължително седенеЛесен за почистване на повърхността на този кресла изработена от висококачествена изкуствена кожа, което прави столчето по-стилен и лесен за почистване.Скрито място за съхранение : Липсата на интервали вътре поставка за крака позволява вместительно съхраняват дневници, книга, възглавници, дрехи и предмети от бита, като дистанционни за телевизора, бебешки играчки, играчки за кучета, одеяла и така нататък.Прост квадратен дизайн : Лесен и декоративен външен вид, който е подходящ за повечето видове помещения, може да се комбинира с обзавеждане в хола, спалнята или я обличам.Многофункционален : Осеян табуретка за краката може да се използва като хоп, поставка за крака, табуретка, детски стол, табуретка, за доене, диванный чай изпражнения . Сверхпрочная конструкция осигурява висока носеща способност.Максимална товароподемност до 150 кг!. Материал : дърво (екологично чисто, стабилно) полезен Товар продукти : 150 кг Начин на почистване : търкане с влажна кърпа, изсушаване по естествен начин чрез Съвети : 1. Прецизност на измерване в рамките на 1-2 см е нормално 2. Срок на доставка отнема 15-25 дни, моля, разберете.

R

Продукти в категория