.

.

64-битово актуализация YESHMA 3-в-1 USB ръчната спирачка Само за G29 е Съвместим с компютърна система за PS4/PS5 + PC Професионална игрална периферия за състезателни игри с безк?

64-битово актуализация YESHMA 3-в-1 USB ръчната спирачка Само за G29 е Съвместим с компютърна система за PS4/PS5 + PC Професионална игрална

BGN 2.00
Продукти

【Приложимостта на】 Подкрепа G29, която е съвместима с компютърната система на Sony Play Station 4/5 + PC 【Напълно СТОМАНЕНА конструкция и високо качество на тел】 Система за управление на изцяло стоманена, с изключение на чип, система за компресия с висока твърдост може да намали удар и да имат якост на опън и устойчивост на износване.Системата за управление е изработен от стомана, без чипс, е много сигурна и защитена. 【Твърди USB-ръчна спирачка】 : универсален за състезателни игри и симулатори, с малко пространство и пестене на място.Дъговидна ръкохватка, монтирана в тялото на човека е здраво закрепена за дръжката.Гъвкаво регулиране на височината на работна височина от различни скоби на волана. 【Властелинът на ръчната спирачка】 : Безконтактен превключвател, 64-битов безконтактен плюс датчик на Хол, голяма точност, по-дълъг живот. 【След обслужване】 Ако Windows 10 несъвместима с околната среда на КОМПЮТЪРА, моля, отидете на Windows 10 / 64 Bit.Ние ви предлагаме най-реалистичен геймплей преживяване.Вашето удовлетворение е нашата безмилостното преследване.Ако вашата система е несъвместима, моля, свържете се с нас.

R

Продукти в категория