.

.

Стартов комплект за бродиране KTHOFCY за начинаещи, 3 серии Комплекти за бродерия на кръстат бод за възрастни, включва в себе си Вышиваную дрехи с коледни мотиви за бро?

Стартов комплект за бродиране KTHOFCY за начинаещи, 3 серии Комплекти за бродерия на кръстат бод за възрастни, включва в себе си Вышиваную

BGN 8.00
Продукти

【Предпоставка включва 】: 1 бр бамбуков обръч за бродиране, 1 комплект нишки достатъчно цветове, 3 бр. плат за бродиране с шарките, 9 бр. игла за бродерия, 3 бр., нитевдеватели 1 бр., 1 х изкормвача шевове.Всеки бод може да се практикуват по няколко пъти, за да можете по-дълбоко да проучи бод и да я споделят с други хора. 【Е подходящ за начинаещи】: Инструкции се включват илюстрации бродерия, в които се разказва как да се справят с конци за бродерия, набивным модел и начин за рамкиране на бродерия. 【Прости инструменти за управление на】Инструмент за бродерия е с ергономичен дизайн, бамбукови пяльцы за бродиране снабдени с винтове за лесно приспособяване.Шевни напръстник може да се освободите от умората на пръстите, причинени от продължителна бродерия, а изкормвача шевове ще ви помогне лесно да премахнете грешни шевове.С помощта на тези инструменти за бродиране вие постепенно ще откриете, че се учат да бродирам толкова интересно и спокойни, за да се развие ново хоби. 【Популярна украса】 След приключване на бродерия можете да оставите готови бродерии в пяльцах или да го поставите в рамка за картини и се закача в хола или спалнята като украса на интериора.В същото време, комплект за бродиране може да бъде бродиран в наволочках, картини в рамка или пришит към сумкам-тоут, рюкзакам облеклото или като украса.Бродерия, направена от себе си, става по-уникален и смислен. 【Топли уши】 Ако имате някакви неясни комплекти за бродерия за начинаещи, можете да се консултирате с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви предоставим подходящо решение.Стартов комплект за бродиране : Влюбен - много релаксиращ и евтино упражнение.Повтарящ се характер на бродиране позволява заети работници се отпуснете, почистване и ремонт на ума си (подобно на медитация).Това също може да бъде непоносимо изпитание, ако вие не знаете как и откъде да започнете.Нашия пълен асортимент от комплекти за бродерия ще ви улеснят обучение.Можете също така да получите красиво произведение на изкуството, което може да бъде окачен на стената като декор или да изпратите своя добър приятел като различен подарък за празниците или Коледа.Пратката включва : ✔ 1 х бамбукови пяльцы за бродиране ✔ 3 х Памучен плат с набивными модели ✔ 1 х Цветни конци ✔ 9 х игла за бродерия ✔ 1 х ножици ✔ 3 х инструкции Характеристики на продукта : 1.

R

Продукти в категория