.

.

Подложка за вана и душ Wood Forest Night с вендузи и Сливными дупки от Бисфенол А за бебета, малки деца, Грудничков и цялото семейство (14,7x26,9 инча)

Подложка за вана и душ Wood Forest Night с вендузи и Сливными дупки от Бисфенол А за бебета, малки деца, Грудничков и цялото

BGN 1.00
Продукти

✓ Най-добрите материали : Противоскользящий подложка за вана от висококачествен PVCСверхпрочный, пада плавно и ви осигурява по-голяма сигурност и стабилност в душата (14,7x26,9 инча). ✓Канава модел : Повърхността подложка за вана с текстурированным модел прави повърхността грапава и Уникални цветни сладки рисунки на тези ковриках за баня ще удари въображението на вашето дете.Освен това, това ще привлече децата към разглядыванию снимки на килим за баня, вместо да заобикалки. ✓Нескользящие подложки за душа със стотици нещастници, които : Мини подложки за вани са оборудвани 112 нещастници, които помагат да се задържат върху гладки повърхности.Мощни нещастници предоставят на потребителите на 360 градуса защита.Нашият килимче за баня - чудесен избор за дома, фитнес зала, спа и много други!. ✓Лесно почистване : Нашата черга може да се пере в машина, за да го запазите свеж външен вид.Ние силно препоръчваме да се измие мат преди употреба.Изперете в студена перална машина с мек почистващ препарат (без белина) и го оставете да изсъхне на въздуха. Периодично ополаскивайте и сухо мат, за да премахнете мазни и хлъзгави плака, която може да се образува от различни сапуни и продукти за коса.Ако при първото картите опаковки вие ще усетите силна миризма, ние ви препоръчваме да се даде коврику проветриться на добре проветриво място в продължение на 24 часа преди употреба. ✓ВНИМАНИЕ : Закрепляйте нещастници преди всяка употреба.Уверете се, че вашата вана е достатъчно чиста, на дъното няма мръсотия, масло или прах.Мат се закрепва само на чиста, гладка повърхност.Не е проектиран за използване на текстурирани, изнесени плочки или негладких повърхности.НЕ използвайте масло за вана - това може да доведе до пропуск. ✓ Най-добрите материали : Противоскользящий подложка за вана от висококачествен PVC.Сверхпрочный, пада плавно и ви осигурява по-голяма сигурност и стабилност в душата (14,7x26,9 инча). ✓Канава модел : Повърхността подложка за вана с текстурированным модел прави повърхността грапава и Уникални цветни сладки рисунки на тези ковриках за баня ще удари въображението на вашето дете.Освен това, това ще привлече децата към разглядыванию снимки на килим за баня, вместо да заобикалки. ✓Нескользящие подложки за душа със стотици нещастници, които : Мини подложки за вани са оборудвани 112 нещастници, които помагат да се задържат върху гладки повърхности.Мощни нещастници предоставят на потребителите на 360 градуса защита.Нашият килимче за баня - чудесен избор за дома, фитнес зала, спа и много други!. ✓Лесно почистване : Нашата черга може да се пере в машина, за да го запазите свеж външен вид.Ние силно препоръчваме да се измие мат преди употреба.Изперете в студена перална машина с мек почистващ препарат (без белина) и го оставете да изсъхне на въздуха.

R

Продукти в категория