.

.

KBDS Т-Образни ножове, Подмяна на Т-образни остриета за Подстригване 2 комплекта (Керамично Т-образно острие + Фин стоманен нож)

KBDS Т-Образни ножове, Подмяна на Т-образни остриета за Подстригване 2 комплекта (Керамично Т-образно острие + Фин стоманен нож)

BGN 2.33
Продукти

【Подходящ за любимите си модели】 сменяеми остриета KBDS T са съвместими с много марки подстригване 【Високо качество на точност】Малко ножче, произведено от високотехнологични керамични материали, притежава по-голяма устойчивост на износване и продължителна експлоатация, като остава остър.Той е най-подходящ за очерчивания контури, сухо бръснене И избледняване. 【【Температурна устойчивост】 Термостойкое Т-образно острие със закрит острие осигурява по-хладно и комфортно за безпроблемно рязане. 【Лесна инсталация】 Т-образни ножове са лесни за инсталиране, само трябва да ги постави в съответствие с инструкциите, което е много удобно. 【ПОДКРЕПА CUSTORM】 Моля, имайте предвид наличието на малки отклонения по големина в процеса на подобряване на форми за ножове.Острието KBDS постоянно се усъвършенстват, за да е по-добре да се обърне към оригиналния машинкам за косене. ако някой от закупените от вас комплекти ножове KBDS не са подходящи за вашата машина, замяна или връщане на пари, не се прави. Забележка : Всички представени в страницата за марки, различни от KBDS, не са създадени и не се продават KBDS!.

R

Продукти в категория