.

.

[3 опаковки и 8 режима] Украса за фенери на Хелоуин Общо 50,1 ft 150 светодиоди С таймер за батерии Водоустойчив мини-страхотна гирлянди за украса за Хелоуин на открито, н?

[3 опаковки и 8 режима] Украса за фенери на Хелоуин Общо 50,1 ft 150 светодиоди С таймер за батерии Водоустойчив мини-страхотна

BGN 11.39
Продукти

[3 опаковки мини-гирлянди за Хелоуин] В комплекта са включени 3 опаковки гирлянди за Хелоуин, всяка с дължина 16,7 метра на 50 светодиоди, а общо 50,1 фута от 150 светодиодиВсяка led лампа е с размер 1,5 * 0,3 инча.Разстояние между светодиодите е 4 инча.Конструкция от черен кабели позволява лесно да го скрие на тъмно място. [ Timer] Таймер се активира, когато включите осветлението на Хелоуин.Светлините на Хелоуин ще горят в продължение на 6 часа и след това автоматично выключатся и отново включатся след 18 часа.Той ще карах да работят всеки ден, докато не изключите светлината. [3 варианта и 8 режима на] 3 цвята осветление по ваш избор : лилав / оранжев / оранжеви и лилави светлини.Можете да натиснете бутона на отделението за батерията, за да смените 8 режима : разход, вълна, сериен, slo-glo, гони, бавно отслабване, светкавица, постоянно включване. [Захранва от батерия и водоустойчив] Захранва от батерии 3 AA (не са включени в комплекта).Хелоуин светлини е водоустойчив (включително батерията отделение) за използване на закрито и на открито.Вилица не се изисква.В горната част на отделението за батерията има кука за удобно окачване и украси навсякъде. [Украса за Хелоуин] е Подходяща за декорация за Хелоуин отвътре и отвън, на парти за Хелоуин, голямо дърво, камина, стая, стрехи, прозорци, веранда, ограда, беседка, зелени растения, на къмпинг, на входната врата, на двора, фотостены, малко дърво, кола, спални, стени и т. [3 опаковки мини-гирлянди за Хелоуин] В комплекта са включени 3 опаковки гирлянди за Хелоуин, всяка с дължина 16,7 метра на 50 светодиоди, а общо 50,1 фута от 150 светодиоди.Всяка led лампа е с размер 1,5 * 0,3 инча.Разстояние между светодиодите е 4 инча.Конструкция от черен кабели позволява лесно да го скрие на тъмно място. [ Timer] Таймер се активира, когато включите осветлението на Хелоуин.Светлините на Хелоуин ще горят в продължение на 6 часа и след това автоматично выключатся и отново включатся след 18 часа.Той ще карах да работят всеки ден, докато не изключите светлината. [3 варианта и 8 режима на] 3 цвята осветление по ваш избор : лилав / оранжев / оранжеви и лилави светлини.Можете да натиснете бутона на отделението за батерията, за да смените 8 режима : разход, вълна, сериен, slo-glo, гони, бавно отслабване, светкавица, постоянно включване.

R

Продукти в категория