.

.

Слот Слушалки Слушалки за PS5/PS4 с микрофон, Шумоподавляющие Слушалки с микрофон, Слушалки с Кабел за PC / Xbox (Черен)

Слот Слушалки Слушалки за PS5/PS4 с микрофон, Шумоподавляющие Слушалки с микрофон, Слушалки с Кабел за PC / Xbox (Черен)

BGN 8.86
Продукти

? Детска слушалки с великолепен съраунд звук : машина за висока точност на 40-мм магнитен неодимовый водачът предоставя потапяне в играта благодарение на стереофоническому объемному звука в игрова слушалки за изключително реалистичен звук ?Слушалки PS5 с микрофон с функция за шумопотискане : чувствителен микрофон с възможност за завъртане във всички посоки на 360 °, висококачествено намаляване на шума, локализация на звука, намалява червени фоновия шум, за да е ясно улавяне на гласа. ?Слушалки за Xbox с отлично хуманни дизайн : Удобно вградено управление лесно се конфигурира по време на игра.Удобни и дишащи пропускливи протеинови амбушюры е седнал на главата, осигурявайки изключителен комфорт по време на многочасовых игри.Регулируема лента за глава е много подходящ за всички играчи от всички възрасти. ? Мультиплатформенные слот за слушалки : Тази детска слушалки поддържа PS5, PS4, нов Xbox One, Xbox X series / S, суич, КОМПЮТЪР, лаптоп, i OS, мобилен телефон и други устройства с жак 3,5 мм (Забележка : Когато използвате слушалки на вашия КОМПЮТЪР, непременно включете "кабел-сплитер аудиоразъема 3.5 мм от 1 до 2" (червено - микрофон, зелен-аудио). ?Щепсела и да играе, идеален за широк спектър от устройства, игри.Слушалки с кабел.Слушалки с кабел.Преносимостта и е подходящ за различни приложения в офиса, обучение, музика и игри.В игрите слушалки поддържа PS5, PS4, нова Xbox One, Xbox Series X / S, суич, КОМПЮТЪР, лаптоп, i OS, мобилен телефон и други устройства с жак 3,5 мм (Забележка : Когато използвате слушалки на вашия компютър е задължително включете "кабел-сплитер аудиоразъема 3.5 мм от 1 до 2" (червено-микрофон, зелен-аудио).

R

Продукти в категория