.

.

BESPORTBLE 8 бр. Куки за закачалки за дрехи, Куки за Присосках, Стенни Куки, Лепкава Стена, Куки, Куки за Съхранение вкъщи, Безшевни Кука за драскотини, Закачалка за палта, ?

BESPORTBLE 8 бр. Куки за закачалки за дрехи, Куки за Присосках, Стенни Куки, Лепкава Стена, Куки, Куки за Съхранение вкъщи, Безшевни

BGN 1.00
Продукти

Самозалепващи куки : Изработени от материал за продължителна употребаУниверсални куки за хавлии : Здрава конструкция вендузата за монтаж на стена, сверхпрочная, лесно отвалиться. Кука за присоске : постоянен, не ржавеющий, издръжливи и с отлично качество.Кука свеж цвят : Подходяща за всички видове декорации у дома, закачане на аксесоари за душ и вана в банята или на кухненски аксесоари и инструменти на плочки от обратната страна.Работи върху най-различни повърхности, като дърво, плочки, керамика, метални повърхности и др.Практична кука за хавлии : конструкцията на вендузата за монтаж на стена, сверхпрочный, поради което той лесно отвалить.Самозалепващи куки : Изработени от материал за продължителна употреба.Универсални куки за хавлии : Здрава конструкция вендузата за монтаж на стена, сверхпрочная, лесно отвалиться. Кука за присоске : постоянен, не ржавеющий, издръжливи и с отлично качество.Кука свеж цвят : Подходяща за всички видове декорации у дома, закачане на аксесоари за душ и вана в банята или на кухненски аксесоари и инструменти на плочки от обратната страна.Работи върху най-различни повърхности, като дърво, плочки, керамика, метални повърхности и др.Практична кука за хавлии : конструкцията на вендузата за монтаж на стена, сверхпрочный, поради което той лесно отвалить.Списък на пакетите в 8 x куката за кърпи Характеристики - Цвят : зелен, син, бял, сив закачалка за куки. - Изработен от висококачествена ABS-материал, издръжлив за продължителна употреба, висящи на куки. - Материал : куки за монтиране на стена на КОРЕМА. -Здрава конструкция вендузата за монтаж на стена, сверхпрочная, ще ви е трудно да падне от стенните закачалки. - - устойчива, не ржавеющая, дълъг живот и висок клас закачалка за присоске. - за вашата спалня, хол, кухня, баня, ще ви помогне да поставите ключове, колани, кърпи и така нататък на стените прищепках. - Креативен дизайн ще осигури на неговата популярност и практичност крючку за кърпи. - Размер : Около 8 x 7 x 3 см. Практичен куката за кърпи. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, между фотография и реалното стока, може да има някои малки разлики в цвят и размер лепкави стенни куки.

R

Продукти в категория