.

.

Блясък за тяло DAGEDA 3 Цвята, Мерцающая Прах-Хайлайтер за тялото, Пръчка За Прах с Блясък за тяло, Высокоглянцевая Магическа Блестяща пудра на Прах за придаване на Бля?

Блясък за тяло DAGEDA 3 Цвята, Мерцающая Прах-Хайлайтер за тялото, Пръчка За Прах с Блясък за тяло, Высокоглянцевая Магическа Блестяща пудра

BGN 1.00
Продукти

【Лъскава похлопывающая прах】 За получаване на гланцов блясък можете да изберете няколко цвятаЛек прах stratislava с блестяща светкавица дава възможност за създаване на устойчив ефект на грим при сверхнизком светлина.Великолепен блясък ще ви направи привлекателни в никакъв случай. 【Сигурен съставка】 Блестяща пудра на прах 100% не съдържа жестокост, масла и токсична.Лесно е да се боядиса, брилянтна, не-мазни, лесно се измива и се нанася, без използване на други средства за грим.Естествен блясък и гланц, ще ви даде приятно усещане, а ярък блясък ще ви атрактивен и ще привлече вниманието на публиката. 【Богат на функции Блестяща пудра на прах】Тази захар-хайлайтер може да се използва не само за изсветляване на цвета на лицето, но и за бр, раменете, краката и косата.Отличен за изсветляване на скулите, клепачите, семки вежди, вътрешни краища и устните, както и за създаване на съраунд грим, пълна с чар и блясък.Подходящ за всички типове кожа. 【Специален дизайн】 Уникален дизайн порести главата е много удобен за използване.За първи път можете да отърси блестящ прах от дупката в главата на гъба.За по-нататъшна употреба просто докоснете се до върха спонжа и блестящ хайлайтер се допре до кожата си.В сравнение с аэрозольными хайлайтерами върха на спонжа се нанася по-равномерно. 【Идеален подарък】 Тази мерцающая прах за осветление, малка и лека, лесно се носи с себе си, с естествена светлина, подходяща за партита по повод рожден ден, абитуриентски балове-маскарадов, cosplay, и други дейности.Той е лесен за работа и сигурно в състава на съставките.Той е особено подходящ за празнични подаръци приятелки и майки, за лесно създаване на красив грим.

R

Продукти в категория