.

.

Ipetboom Кокосов Къща-Скривалище на Играчки за Птици, Играчка за Птици, Играчки за Папагали, 3 бр., Подслон за Гущери, Хижа-Скривалище, Птичи Рай, Къща-Скривалище, Пещера, ?

Ipetboom Кокосов Къща-Скривалище на Играчки за Птици, Играчка за Птици, Играчки за Папагали, 3 бр., Подслон за Гущери, Хижа-Скривалище,

BGN 1.33
Продукти

ИГРАЧКА за КЛЮЮЩИХ ПТИЦИ - естествен и свеж дизайн, лесно я преобърне на домашни любимциСПАЛНЯ за домашни любимци - Чудесен подарък за вашите близки, приятели или семейства, които имат малки домашни любимци. легло за сън с птици - ще ви е удобно храни за домашни птици.Лек и незатейливый за използване, опростява живота си, много практичен.ГНЕЗДЕНЕ ГУЩЕРИ - Подходящ за гущери, паяци, птици, хамстери и други дребни животни.ПОДСЛОН се пазят неразделка - естествен и безопасен материал, благодарение на който вашият домашен любимец ще се чувства като в природата.ИГРАЧКА за КЛЮЮЩИХ ПТИЦИ - естествен и свеж дизайн, лесно я преобърне на домашни любимци.СПАЛНЯ за домашни любимци - Чудесен подарък за вашите близки, приятели или семейства, които имат малки домашни любимци. легло за сън с птици - ще ви е удобно храни за домашни птици.Лек и незатейливый за използване, опростява живота си, много практичен.ГНЕЗДЕНЕ ГУЩЕРИ - Подходящ за гущери, паяци, птици, хамстери и други дребни животни.ПОДСЛОН се пазят неразделка - естествен и безопасен материал, благодарение на който вашият домашен любимец ще се чувства като в природата.Списък на опаковки, 3 x Пещера за подслон на птиците Характеристики -Цвят : Дървени играчки за хамстери -Материал : Кокосови черупки Подслон за птици с Размер : 12,00 X12,00 X12,00 см / 4,72 X4,72 X4 къщичка за гнездене на гущери. -Подходящ за гущери, паяци, птици, хамстери и други дребни животни, клетки за папагали. -Птици и влечуги, животните винаги се нуждаят от пещерата, за да се скрия и за местообитанията на птиците кълват играчка. -Е изработен от естествена черупката от кокосов орех, той ще си малки домашни любимци естествено усещане!естествено голубиное гнездо - Прост стил и ще доставят удоволствие на вашия домашен любимец, като птиче гнездо. -Специална конструкция форма намалява дневна светлина, лесно създаване на тъмната спалня за домашни любимци.Описание на продукта Къщичка за птици от черупката, Той може да помогне за осигуряване на безопасно и топло подслон за вашите птици, папагали, хамстери или гущер.гнездо за птици Осигурява надеждно скривалище за вашия любим малък домашен любимец, изработени от черупки от кокосови орехи, старателно произведени ръчно.

R

Продукти в категория