.

.

Безжичен адаптер Подходящ за Xbox One/Xbox Series X/S, Потребителски безжичен адаптер Xbox е Съвместим с Windows 10, 8.1, 8, 7, подходящ за контролера на Xbox One, Elite Series 2 и Xbox One X /S (черен)

Безжичен адаптер Подходящ за Xbox One/Xbox Series X/S, Потребителски безжичен адаптер Xbox е Съвместим с Windows 10, 8.1, 8, 7, подходящ

BGN 0.67
Продукти

Bluetooth PC работи слабо, само на 9 метра от обхвата на свързванеBluetooth КОМПЮТЪР не може да се свърже 8 контролер и слушалки за чат.Bluetooth КОМПЮТЪР често се изключва автоматично с известно закъснение.Потребителят е професионален и е от "Затворен възстановяване".След като разрешете предаване от "основния" Xbox, включване на конзолата, на която ще копирате игри и приложения, и отидете на една и съща страница с настройки.Вашият уеб хост-Xbox трябва да бъдат посочени в списъка. 【Произведени от компанията Usergaing】 Разработен от компанията Usergaing безжичен адаптер Xbox за възпроизвеждане на вашия безжичен контролер xbox на Windows 10/8.1/8/7 / лаптоп / таблетка. 【Широка съвместимост】 Можете да играете на игри на КОМПЮТРИ, лаптопи или таблети, работещи под Windows 7, 8, 10 с USB 2. И този безжичен адаптер xbox one е съвместим с контролерите на Xbox one, Elite Series 1, Elite Series 2, Xbox one X / S. Забележка : [Не е съвместим с контролерите на Xbox 360. 【Използвайте до 8 контролери】 Адаптер поддържа до 8 безжични контролери, както и до 4 слушалки за чат или 2 стереогарнитур, насладете се на игра с вашето семейство и приятели. 【Лесна употреба】 Просто включете адаптера xbox до КОМПЮТЪР, и ще можете да получите същия игрите, до което са свикнали на Xbox One, включително ин-гейм чат и висококачествен стереозвук. [Забележка : трябва да свалите драйверите от сайта, ако използвате 7 или 8. 【Гаранция】 Ние искаме да сте удовлетворени на 100% .Ако получения от вас продукт е повреден или незадоволителен, моля, не се колебайте да се свържете с нас. 【Произведени от компанията Usergaing】 Разработен от компанията Usergaing безжичен адаптер Xbox за възпроизвеждане на вашия безжичен контролер xbox на Windows 10/8.1/8/7 / лаптоп / таблетка. 【Широка съвместимост】 Можете да играете на игри на КОМПЮТРИ, лаптопи или таблети, работещи под Windows 7, 8, 10 с USB 2. И този безжичен адаптер xbox one е съвместим с контролерите на Xbox one, Elite Series 1, Elite Series 2, Xbox one X / S. Забележка : [Не е съвместим с контролерите на Xbox 360. 【Използвайте до 8 контролери】 Адаптер поддържа до 8 безжични контролери, както и до 4 слушалки за чат или 2 стереогарнитур, насладете се на игра с вашето семейство и приятели.

R

Продукти в категория