.

.

Толкающая Метла телена Четка За Почистване на под с Грапава повърхност на закрито и открито, Ширина 17,7 инча и Дълга дръжка 61,8 инча от Неръждаема Стомана, за почиств?

Толкающая Метла телена Четка За Почистване на под с Грапава повърхност на закрито и открито, Ширина 17,7 инча и Дълга дръжка

BGN 0.33
Продукти

【ЗДРАВ】 е Изработен от подсилен дюза за тежки условия на работа, която не се разгражда лесно, като осигурява продължителна и высокопрочное използване 【НЕТНАТА ГОЛЯМА ПОВЪРХНОСТ】 Ефективно почистване чрез накланяне на главата на една метла ширина 17,7 инча / 45 см, която намалява умората при подметании.Четината лесно се изтриват и не се деформира. 【Двойна четина】 вътрешна Твърда черна четина помита голям боклук, като трева, листа, пясък, сняг, докато меката външна червена четина улавя малки частици на замърсявания, като прах и микро-дървесен талаш. 【ОТВЪТРЕ и отвън】 универсален за почистване на много видове ни усъвършенствани полу-публични пола в магазин, склад, гараж, на балкона, на терасата до басейна, в градината, във вътрешния двор, на верандата, на тротоара, на алеята за бягане и много други места. 【УДОБСТВО】 Пълна дължина : 61,8 инча /157 виж Проектирана с 4 секционными дръжки от неръждаема стомана и една дупка за окачване за един компактен или за бързо съхранение. 【ЗДРАВ】 е Изработен от подсилен дюза за тежки условия на работа, която не се разгражда лесно, като осигурява продължителна и высокопрочное използване. 【НЕТНАТА ГОЛЯМА ПОВЪРХНОСТ】 Ефективно почистване чрез накланяне на главата на една метла ширина 17,7 инча / 45 см, която намалява умората при подметании.Четината лесно се изтриват и не се деформира. 【Двойна четина】 вътрешна Твърда черна четина помита голям боклук, като трева, листа, пясък, сняг, докато меката външна червена четина улавя малки частици на замърсявания, като прах и микро-дървесен талаш. 【ОТВЪТРЕ и отвън】 универсален за почистване на много видове ни усъвършенствани полу-публични пола в магазин, склад, гараж, на балкона, на терасата до басейна, в градината, във вътрешния двор, на верандата, на тротоара, на алеята за бягане и много други места. 【УДОБСТВО】 Пълна дължина : 61,8 инча /157 виж Проектирана с 4 секционными дръжки от неръждаема стомана и една дупка за окачване за един компактен или за бързо съхранение.Подходящ е както за търговски, така и за домашна употреба, това е една добра метла за почистване на гаража, магазина, на тротоара и пътя пътеки.Той също може да почисти на терасата, верандата и двора.

R

Продукти в категория