.

.

Кожен калъф за контролера TNP с дръжка за палеца (4 опаковки, син + червен + черно + бяло), подходящ за безжични геймпада Xbox Series X S и X-Box One XS - Мек противоскользящий силико?

Кожен калъф за контролера TNP с дръжка за палеца (4 опаковки, син + червен + черно + бяло), подходящ за безжични геймпада Xbox Series X S

BGN 2.33
Продукти

Специално проектиран за контролери за Microsoft Xbox серия S/X Мек и гладък силиконов калъф предпазва вашия контролер Xbox серия S / X от удари, драскотини и прах. а и устойчив на пот повърхност осигурява по-голямо удобство и осигурява по-добро сцепление, предотвратяване на подхлъзване по време на игра.Включва в себе си 4 двойки (8 бр) грайфери за палеца на различни видове за подобряване на управлението на аналогови стиками, които могат да се перат и лесно за почистване.Точен приятелка осигурява лесен достъп до всички бутони, триггерам и свързващ пристанищата.Специално проектиран за контролери за Microsoft Xbox серия S/X. Мек и гладък силиконов калъф предпазва вашия контролер Xbox серия S / X от удари, драскотини и прах. а и устойчив на пот повърхност осигурява по-голямо удобство и осигурява по-добро сцепление, предотвратяване на подхлъзване по време на игра.Включва в себе си 4 двойки (8 бр) грайфери за палеца на различни видове за подобряване на управлението на аналогови стиками, които могат да се перат и лесно за почистване.Точен приятелка осигурява лесен достъп до всички бутони, триггерам и свързващ пристанищата.

R

Продукти в категория