.

.

Обновен Вентилатор за охлаждане за Xbox Series X, Система за охлаждане на вентилатора Cool RGB LED Light, долно Оттичане, охлаждащ Вентилатор, който се захранва с USB за конзолни а?

Обновен Вентилатор за охлаждане за Xbox Series X, Система за охлаждане на вентилатора Cool RGB LED Light, долно Оттичане,

BGN 5.39
Продукти

Магазин RTTACRTT е специализирана в предоставянето на практични и висококачествени аксесоари за игрови конзоли, като аксесоари за серията X X / S, аксесоари за Switch / OLED и др, които имат за цел да подобри вашето изживяване и да направи живота ви по-лесно и по-забавноНашите продукти са иновативни, всеки продукт се стреми към качество и ефект и се използва широко в различни игри.Три охлаждащи вентилатора с 12 Вида Прохладни Цветни светлинни ивици. 【Съвместимост с охлаждащ вентилатор Xbox Series X】 Оттичане на охлаждащия вентилатор може да е по-добре да се ускори вътрешно разсейване на топлината, така че не е нужно да се притеснявате за отопление на конзолата, защото от дълго време в игра. 【Лесна инсталация и 1 USB порт】 Допълнителен адаптер не е необходимо, просто включете вентилатора за охлаждане към USB порт на конзолата за работа, за използване на вентилатора за охлаждане е на разположение външен USB. 【Бързо охлаждане на конзолата】 Усъвършенстване на система с две вентилатори за охлаждане серия модели X X този двоен вентилатор за охлаждане може да развие скорост 4500 об/мин, което ефективно намалява температурата на конзолата. 【Може да се използва с други щанд】 Охлаждащ вентилатор е съвместим само с конзола Xbox Series X и може да се използва с повечето вертикални охладителни на каботажните X Series X, представени на пазара, което го прави идеален аксесоар за Xbox Серия X. 【Охлаждащ вентилатор С вграден RGB-лампи 】 : Когато охлаждащ вентилатор X X Series работи, вграден RGB лампа последователно се сменят цветове, осигурявайки ви различни игри възможности благодарение на стръмен RGB-лампам. 【Съвместимост с охлаждащ вентилатор Xbox Series X】 Оттичане на охлаждащия вентилатор може да е по-добре да се ускори вътрешно разсейване на топлината, така че не е нужно да се притеснявате за отопление на конзолата, защото от дълго време в игра. 【Лесна инсталация и 1 USB порт】 Допълнителен адаптер не е необходимо, просто включете вентилатора за охлаждане към USB порт на конзолата за работа, за използване на вентилатора за охлаждане е на разположение външен USB. 【Бързо охлаждане на конзолата】 Усъвършенстване на система с две вентилатори за охлаждане серия модели X X този двоен вентилатор за охлаждане може да развие скорост 4500 об/мин, което ефективно намалява температурата на конзолата.

R

Продукти в категория