.

.

SeeKlabo със Зрителни Барометър на Устройство за почистване на тоалетни от неръждаема стомана за премахване на засоров Подходящ за Вантузов за Баня, Вантуза за източв?

SeeKlabo със Зрителни Барометър на Устройство за почистване на тоалетни от неръждаема стомана за премахване на засоров Подходящ за

BGN 48.53
Продукти

70% от Пластмаса, 30% от стоманена тръба 【Висока степен на сигурност】 буталото за тоалетка багер сверхпрочный дизайн, посочване на стойности на налягане, вие можете да наблюдавате дейността на налягането на въздуха и стойността на налягането на въздуха в реално време, за да се избегне прекомерна сила, причинени от спрей и увреждане, но и да направи целия процес дноуглубления по-сигурно.Топъл съвет : Ако сте загрижени за разбрызгивании при използване, моля, покрийте с водоустойчива лента и свалям веднага след употреба. 【Удобно управление】 ако се Съди по барометру на това устройство е в режим на реално време, за сгъстен въздух (до 120 psi) може да премахне засор в тръбата за няколко секунди.Майките също могат да се контролират лесно.За многократна употреба, по-бърз и ефективен от традиционните вантузы, тоалетни змии и спирала за тоалетната чиния!. 【Широко приложение】Устройство за почистване на тоалетни е оборудвано с 4 различни приложения за премахване на замърсявания, които могат да бъдат заменени за почистване на дюзи необходимо при засорении тръби в тоалетната, банята, пода сливах в кухнята и в други случаи.Всички видове засоров, причинени от различни видове отпадъци, които се елиминират в рамките на няколко секунди с помощта на пневматиката за високо налягане. 【Екологично чисти материали】 Този тоалетна чиния с въздушно буталото, с неплъзгащи пластмасова дръжка от ABS, висококачествен корпус от неръждаема стомана, не се притеснявайте за деформация и корозия. 【Ефективност】 Спестете пари за скъпи водопроводни услуги, с помощта на нашия икономично устройство за почистване тоалетни чинии, което осигурява бързо, лесно и ефективно решение на проблема запушване на тоалетни чинии.

R

Продукти в категория