.

.

Професионалната диамантена Микродермабразионная машина Kendal, Обзавеждане за грижа за кожата на лицето за Дермабразио с цифров дисплей, също така подходящ за домаш?

Професионалната диамантена Микродермабразионная машина Kendal, Обзавеждане за грижа за кожата на лицето за Дермабразио с

BGN 2.67
Продукти

Това нехирургическая процедурата по пилинг на кожата с помощта на стерилни диамантени глави за ексфолиране на мъртвите клетки от горния слой на кожата с последващо вакуумированием / отсасыванием частици заедно с всяко заустване и на мъртвата кожаДигитален дисплей прави работата лесна. Максимално един вакуум усвояването на 26 Честоти и дълбочината на триене 3 mm. Тази процедура премахва остатъци от кожа, белези, петна, бръчки и неравномерную пигментация на кожата.Включва в себе си ДВЕ КОПЧЕТА за ДЕРМАБРАЗИО От НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА. ДИАМАНТЕНИ накрайници, които включват : 3 ГОЛЕМИ : 1 малък, 1 средно и 1 голям; 3 СРЕДНИ : 1 малък, 1 средно и 1 голям; 3 МАЛКИ : 1 малък, 1 средно и 1 голям.Също така включва 240 ФИЛТРИ (4 пакета по 60 филтри на пакет).ВЪЗДУШНИЯТ МАРКУЧ ЗА ДИАМАНТЕНИЯ ФИЛТЪР.Включете два маслени филтри, подобни на цилиндри.Универсален адаптер : 110-220 V. Може да се използва по целия свят.Сигурност : Адаптер е сертифициран, CE, UL.

R

Продукти в категория