.

.

Кухненски Кърпи За Ръце, Забавно и Кухненски Кърпи, Сладки Кухненски Кърпи, Забавно и Кухненски Кърпи, Изработени по Поръчка Супени Чаршафи, Кухненски Кърпи, За Све?

Кухненски Кърпи За Ръце, Забавно и Кухненски Кърпи, Сладки Кухненски Кърпи, Забавно и Кухненски Кърпи, Изработени по Поръчка Супени

BGN 6.98
Продукти

{МАТЕРИАЛ Можете да сгънете тези кухненски кърпи на кухненската маса, да ги затвори през дръжки съдомиялна машина или фурна или да се използват за украса на шкафчета, за да придадат на вашата кухня по-светъл вид {ЛЕСНО ГРИЖА} Машинно пране на топло и слаба сушене в пералня, без белина или смягчителя тъкан. {ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК} Това е кърпа, ще се превърне в чудесно допълнение към всяко пространство.Това също ще се превърне в прекрасен подарък за вашето семейство и приятели.Страхотни подаръци любовница, майка, учител или на рожден ден!И ще се превърне в чудесен подарък за нов дом, подарък за "Добре дошли в квартала" и сватба подарък.Те ще бъдат чудесно допълнение към всеки домашен бар и кафе-сладкарница. {МАТЕРИАЛ Можете да сгънете тези кухненски кърпи на кухненската маса, да ги затвори през дръжки съдомиялна машина или фурна или да се използват за украса на шкафчета, за да придадат на вашата кухня по-светъл вид. {ЛЕСНО ГРИЖА} Машинно пране на топло и слаба сушене в пералня, без белина или смягчителя тъкан. {ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК} Това е кърпа, ще се превърне в чудесно допълнение към всяко пространство.Това също ще се превърне в прекрасен подарък за вашето семейство и приятели.Страхотни подаръци любовница, майка, учител или на рожден ден!И ще се превърне в чудесен подарък за нов дом, подарък за "Добре дошли в квартала" и сватба подарък.Те ще бъдат чудесно допълнение към всеки домашен бар и кафе-сладкарница.

R

Продукти в категория