.

.

Toyvian Детски килим baby промяна, Чанти за бебешки Пелени, Раница-Органайзер, Чанта За Съхранение, Мъкна, Промяна на подложка За Новородени, Преносим Детски Промяна на М?

Toyvian Детски килим baby промяна, Чанти за бебешки Пелени, Раница-Органайзер, Чанта За Съхранение, Мъкна, Промяна на подложка За Новородени,

BGN 2.67
Продукти

полиестер, гъбаБебешки пелени : джоб осигурява място за вашите неща.Съхранявайте вашите аксесоари в ред в този преносен пеленальном масичката.Детска чанта : Идва със сгъваем дизайн, лесно за пренасяне и съхранение.Чанта за памперси за бременни : Този портативен промяна на мат лесно закрепване към детска количка, чанта за памперси или запястью.Пътна станция за смяна на пелени : тя може да предпази вашето легло от намокания, да се поддържат чисти и спретнати.Чанта-органайзер за пелени : Подложка за свободни е с модерен дизайн, тя е необходима на всеки съвременен и очакват родител. полиестер, гъба.Бебешки пелени : джоб осигурява място за вашите неща.Съхранявайте вашите аксесоари в ред в този преносен пеленальном масичката.Детска чанта : Идва със сгъваем дизайн, лесно за пренасяне и съхранение.Чанта за памперси за бременни : Този портативен промяна на мат лесно закрепване към детска количка, чанта за памперси или запястью.Пътна станция за смяна на пелени : тя може да предпази вашето легло от намокания, да се поддържат чисти и спретнати.Чанта-органайзер за пелени : Подложка за свободни е с модерен дизайн, тя е необходима на всеки съвременен и очакват дете, родител.Пратката включва 1 x подложка за свободни памперси Характеристики -Материал : полиестер, плат, порести подложка за свободни памперси -Размер : 62,00 X52,00 X1,00 см/24,37 X20,44 X0 увеличена възглавница. - Подходящ за бебе, грудничка, новородени и т., сигурно и за вашата детска кожа, органайзер за пътна чанта. - Класически дизайн на този преносим бебешка подложка за свободни неутрален по отношение на пола и отговаря на различни дизайнам детски стелки за колички и чанти. - Този портативен промяна на мат лесно закрепване към детска количка, чанта за памперси или коврику за промяна подложка за китката. - Джоб осигурява място за вашите неща.Дръж си принадлежност по реда на тази преносима пеленальной стойка за пътуване. - Тази промяна подложка за свободни път - удобна и мека чанта за памперси.Информация за стоки, увеличена въздушна възглавница за Преносими станция за свободни бебето е много лек и компактен, така че можете да сменя памперса на детето си на всяко място. чанти-организаторите за пътуване Сгъваем и преносим дизайн с изящни детайли го правят привлекателен, подходящ за използване на бебета и новороденото etc.

R

Продукти в категория