.

.

Метални Клетки за малки животни HABUTWAY 50 H, Подвижната Клетка за Пор с Подвижни Рампами, Клетка Lagre Хващай Nation за чинчили/морски свинчета / Зайци, Клетки за плъхове с Ха?

Метални Клетки за малки животни HABUTWAY 50 H, Подвижната Клетка за Пор с Подвижни Рампами, Клетка Lagre Хващай Nation за чинчили/морски

BGN 82.73
Продукти

【Здрав и издръжлив】 Метална клетка за порове се отличава с висока якост и устойчивост на корозияНапълно боядисаната повърхност със специален модел чук придава клетка висока устойчивост на износване и устойчивост на корозия. Ние също така предлагаме капаче за повишаване на сигурността, създаване на за вашия домашен любимец на безопасна среда. 【Подобряване на условията на】 Нашата клетка за малки животни с различни аксесоари, за да се гарантира по-благоприятни условия за дребни животни.Има пет платформи с различна височина за дребни животни, между различните платформи се използват склонове със синя фланела, за да се улесни изкачване и спускане.На горния етаж също има хамак, за да създадете и други впечатления. 【Лесно почистване】 Тази клетка за плъхове е водоустойчива конструкция за лесно почистване.Прибиращ долна тава опростява и ускорява процеса на почистване.Входни врати се осигуряват удобен достъп за почистване. 【Лесно се движи с помощта на въртящи се колела】 за Да клетка за малки животни може лесно да се движат, ни отдолу има 4 универсални колела, две от които оборудвани спирачки.Благодарение на удобния за преместването на дизайн можете лесно да променяте положението и выкатить на пухкав приятел на слънчева светлина. 【Просторен дизайн】 размери : 31,5 "L x 20,5"W x 50" H. Този голям дизайн позволява на вашия домашен любимец се катери по височина, за забавление и упражнения.В клетката за малки животни използвайте разстояние между метални жици 0,9 инча, за да си малко същество, не случайно е избягал.

R

Продукти в категория