.

.

безжичен гейм контролер predark P S-4, съвместим с PC, с двигатели на движение и аудиофункцией, мини-led индикатор, USB-кабел и защита от подхлъзване 【Обновена версия】 - Зеле?

безжичен гейм контролер predark P S-4, съвместим с PC, с двигатели на движение и аудиофункцией, мини-led индикатор, USB-кабел и защита

BGN 36.66
Продукти

【Суперсовместимость】 безжичен гейм контролер predark широко е съвместима с PS-4/PS-4 Pro/ PC и лаптоп (Win7/8 / 8С помощта на геймпада можете да се насладите на повечето игри на множество платформи. (Моля, активирайте устройството, като използвате USB кабел за първото свързване. 【Обновена версия】 Подобри време на възпроизвеждане, дръжката е изработена от нескользящих материали, защищающих от пот.Повърхност е приятна на допир, а не е просто обикновен стар хлъзгави пластмаса.Това е удобно за продължително заснемане на ръка, за да подобри гейминг изживяване. 【Двойна вградена функция удар】 Безжичен гейм контролера е снабден с два вградени ударни двигатели, което осигурява обратна връзка, с различна интензивност и по-автентичен процес на игра. 【Оптимизиран бутон и високо-чувствителен контролер】 Разположение на бутоните на геймпада е оптимизирано благодарение на обширния си дизайн двоен аналогов стик.И ергономичен контролер се отличава с висока чувствителност, което намалява времето за реакция и повишава точността в критични моменти. 【Нов начин за възпроизвеждане на】 Добавете аудиопорт диаметър 3,5 мм и не се притеснявайте за това, че потревожите други.Там има бутон за споделяне, за да споделите стаята за игри, видео и скриншотами.Освен това, интерактивен тъчпад и вградена светлинна лента може да предложи нов начин на работа с игрите. 【Суперсовместимость】 безжичен гейм контролер predark широко е съвместима с PS-4/PS-4 Pro/ PC и лаптоп (Win7/8 / 8.С помощта на геймпада можете да се насладите на повечето игри на множество платформи. (Моля, активирайте устройството, като използвате USB кабел за първото свързване. 【Обновена версия】 Подобри време на възпроизвеждане, дръжката е изработена от нескользящих материали, защищающих от пот.Повърхност е приятна на допир, а не е просто обикновен стар хлъзгави пластмаса.Това е удобно за продължително заснемане на ръка, за да подобри гейминг изживяване. 【Двойна вградена функция удар】 Безжичен гейм контролера е снабден с два вградени ударни двигатели, което осигурява обратна връзка, с различна интензивност и по-автентичен процес на игра. 【Оптимизиран бутон и високо-чувствителен контролер】 Разположение на бутоните на геймпада е оптимизирано благодарение на обширния си дизайн двоен аналогов стик.

R

Продукти в категория