.

.

Охлаждащ вентилатор за игралната конзола PS3 3000 PlayStation3, Разменени Вътрешен Охлаждащ вентилатор, Бързо Тихо Отвеждане на топлината, Ултра-Вграден радиатор за постоя?

Охлаждащ вентилатор за игралната конзола PS3 3000 PlayStation3, Разменени Вътрешен Охлаждащ вентилатор, Бързо Тихо Отвеждане

BGN 6.75
Продукти

ИЗНОСОУСТОЙЧИВОСТ : Fan охлаждане игрова конзола произведен от висококачествена ABS-материал, който е износостойким и стабилен при продължително използванеПриложими модели : Вътрешен охлаждащ вентилатор подходящ за PS3 конзола 3000, моля, проверете номера на модела, преди да купите.ОТВЕЖДАНЕ на ТОПЛИНАТА от : Вътрешен вентилатор за охлаждане на игралната конзола притежава мощна функция за отвеждане на топлината за намаляване на температурата на процесора при непрекъсната работа. 3-пинов : Вътрешен охлаждащ вентилатор използва 3-пинов конектор за захранване и се захранва с постоянно напрежение 12 V. ПРЕНОСИМА КОНСТРУКЦИЯ : Преносим вътрешен охлаждащ вентилатор компактен, лек и портативен, му е лесно да се замени и бързо се елиминира проблеми.ИЗНОСОУСТОЙЧИВОСТ : Fan охлаждане игрова конзола произведен от висококачествена ABS-материал, който е износостойким и стабилен при продължително използване.Приложими модели : Вътрешен охлаждащ вентилатор подходящ за PS3 конзола 3000, моля, проверете номера на модела, преди да купите.ОТВЕЖДАНЕ на ТОПЛИНАТА от : Вътрешен вентилатор за охлаждане на игралната конзола притежава мощна функция за отвеждане на топлината за намаляване на температурата на процесора при непрекъсната работа. 3-пинов : Вътрешен охлаждащ вентилатор използва 3-пинов конектор за захранване и се захранва с постоянно напрежение 12 V. ПРЕНОСИМА КОНСТРУКЦИЯ : Преносим вътрешен охлаждащ вентилатор компактен, лек и портативен, му е лесно да се замени и бързо се елиминира проблеми. Приложими модели : Вътрешен охлаждащ вентилатор подходящ за PS3 конзола 3000, моля, проверете номера на модела, преди да купите. 3-пинов : Вътрешен охлаждащ вентилатор използва 3-пинов конектор за захранване и се захранва от dc напрежение 12 V. РАЗСЕЙВАНЕТО на ТОПЛИНА : Вътрешен вентилатор за охлаждане на игралната конзола притежава мощна функция на разсейване на топлината за намаляване на температурата на процесора при непрекъсната работа. Портативен дизайн : Взаимозаменяеми вътрешен охлаждащ вентилатор компактен, лек и портативен, му е лесно да се замени и бързо се елиминира проблеми. ИЗНОСОУСТОЙЧИВОСТ : Fan охлаждане игрова конзола произведен от висококачествена ABS-материал, който е устойчив на абразия и устойчив за продължителна употреба.

R

Продукти в категория